Afbeelding 1 van 1

Avenger Buzz Bar Kit ( 2 Rod )

Geschikt voor twee hengels

Met handige opbergtas

€ 28,88
Op voorraad

Avenger Buzz Bar Kit & Carrycase 2 Rod

 

Deze buzzer bar set van Prologic is geschikt voor 2 hengels en voorzien van een handige draagtas licht van gewicht en de bij geleverde banksticks zijn in hoogte verstelbaar.

Specificaties

Buzzer bar Kit 2 rod

  • Hoogwaardig aluminium
  • Zwart geanodiseerd
  • Sterk en licht van gewicht
  • Makkelijk mee te nemen
  • Snel te monteren
  • 2 Rod buzz bars 18 & 23 cm
  • In hoogte te verstellen banksticks 20 – 34 cm
  • Compacte draagtas met ophangsysteem


Model
Avenger Buzz Bar Kit & Carrycase 2 rod 20-34 cm
Merk:
Prologic

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!