Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

DAM XT1 3.6M 3lbs | Karperhengel

Lengte 3.60 M - 3 Lbs 

Startoog 50mm

€ 57,81
Op voorraad

DAM XT1 Karperhengel 3.60M / 3Lbs

De serie karper hengels XT1 van het merk DAM zijn licht van gewicht hebben een slanke blank en zijn gemaakt van 24TC carbon. Uitgerust met Minima-geleideogen wat ertoe dient voor een beter geleiding van je hoofdlijn door de geleideogen, waardoor je probleemloos langere afstanden kan werpen.

 - TC24 carbon
 - Snelle actie
 - EVA-handgreep
 - DPS-molenhouder met zwarte kappen
 - Geweven kruisvenster patroon

Specificatie:

Merk

Dam

Categorie

Hengels

Groep

Karperhengel

Type

XT1

Lengte

3.60 m

Actie

F

Startoog

50 mm

Testcurve    

3 Lbs

Aantal delen   

2

Gewicht  

324 gr

Transportlengte

188 cm

 

Referentie
70888
Model
Karperhengel DAM TX1 3.6m 3lbs
Merk:
Dam

Misschien ook handig

Werpgewicht

Het werpgewicht uitrekenen van je hengel bij benadering, dan kan je deze formule gebruiken 1lbs staat voor 30 gram heb je een hengel van 3lbs doe je 3 x 30 = 90 dan is bij benadering je ideale werpgewicht 90 gram

Testcurve / trekkracht

De testcurve / trekkracht van je hengel wordt aangeduid in lbs een lbs staat voor 454 gram, heb je een hengel van 3lbs doe je 3 x 454 gram dan is de testcurve / trekkracht van je hengel 1.36 kilogram. Dat betekent dat je maximaal 1.36 kilogram nodig hebt om je hengeltop 45 graden door te laten buigen.

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!