Afbeelding 1 van 1

Catfish Si Koós 7000 molen

Model: 7000

Slip voorop 

€ 90,83
Op voorraad

Banax Koos SI 7000P + CNC Handvat


De Banax Koos SI 7000P is een stoere meerval molen met een metalen behuizing. Met zijn grijze design gecombineerd met de zwarte details, geeft de molen een prettige uitstraling. Hij ligt lekker in de hand en met het cnc handvat draait de metalen spoel met zijn grote lijncapaciteit enorm soepel door de 6 kogellagers. Banax Koos SI 700P is een meerval molen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Specificaties

  • Metalen behuizing
  • Metalen Spoel
  • Aantal kogellagers: 6
  • Ratio: 3.7 : 1
  • Gewicht 945 gram
  • Lijncapaciteit: 0.52 mm – 240 M
  • Slip voorop
  • Type: 7000Model
Catfish Si Koós 7000 molen
Merk
Koos
Merk:
Koós

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!