Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

Quick 3 6000 FD | 9 + 1BB

Model: 6000 

Slip voorop 

€ 48,72
Op voorraad

Quick 3 6000 FD

De Quick 3 6000 FD vismolen ontworpen in Duitsland met alleen de beste componenten. Dit complete assortiment molens bevat kleine molens voor licht draaien, maar ook molens met vrijloop en enkele grote maten die geschikt zijn voor meerval en andere zware visserijen. Sterk genoeg om de meest felle vissen te weerstaan. Super soepel sleepsysteem, sterke en betrouwbare uitrusting klaar voor elk avontuur aan de oever. Verkrijgbaar in de maten 1000-9000. Daarnaast is er een Quick 3 SLS vismolen beschikbaar voor het karpervissen op lange afstand en voor het werpen op het strand.

 

  • 9+1 stalen kogellagers waarvan 3+1 RVS kogellagers
  • EVA handgreepknop
  • Gekartelde spoel
  • Lichtgewicht grafiet rotor en body
  • Anti-twist lijnrol
  • Dubbel geanodiseerde spoel


Specificaties

Merk

Quick

Categorie

Molens  

Groep

Meerval

Type

Quick 3 6000 FD

Slip

Voorop

Gear Ratio

5.1:1

Gewicht   

374 gr

Slipkracht    

11 kg

Lijncapaciteit

340 m / 0.35 mm

Kogellagers

9 + 1BB

Lijn inhalen

96 cm

 

Model
Quick 6000 FD | 9 + 1BB
Merk:
Quick

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!