Afbeelding 1 van 1

Method Feeder line | 0.20 mm | 300M | Zwart

Leverbaar in 4 varianten 

0.18 mm - 0.20 mm - 0.22 mm - 0.25 mm 

€ 6,78
Op voorraad

Method Feeder Teflon Lijn – 300M

Succesvolle methode feeder vissen bestaat niet zonder een geschikte vislijn. Alle kenmerken van de Teflon gecoate Method Feeder Teflon zijn speciaal voor deze methode ontworpen: lage rek, uitstekende knoopweerstand, goed zichtbaar, donkergrijze kleur en natuurlijk de tefloncoating. De unieke DuPont-coating verbetert de slijtvastheid van de lijn en zorgt voor een soepele lijnstroom. Last but not least heeft de tefloncoating een uniek waterafstotend karakter, wat erg belangrijk is wanneer je de method feeder in koud water vist. Omdat er minder water op de lijn staat, zullen de geleiders van de hengel niet onmiddellijk bevriezen.

Specificaties:

- Kleur vislijn: zwart
- Lengte: 300 m 
- Lage rek
- Makkelijk te knopen 
- DUPONT Coating 

Maximale trekkracht:

0.18 mm - 4.65 Kg

0.20 mm - 5.45 kg

0.22 mm - 6.35  kg

0.25 mm - 8.35 kg

Referentie
30127-020
Type
Method Feeder line
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!