Afbeelding 1 van 1

Method Feeder Teflon | 0,18 mm | 300 M | Donkergroen

Leverbaar in 4 lijndiktes:

0.18mm - 0.20mm - 0.22mm - 0.25mm 

€ 5,95

Methode Feeder Nylon Lijn – 300M

Naast het populaire aas en kunstaas biedt de Benzár-serie de witvissers ook een verscheidenheid aan accessoires. Dit is niet anders in het geval van het huidige product de Method Feeder Mono met teflon coating donkergroene monofilament hoofdlijn. Heeft een snelle bodemdaling een goede connectiviteit en knooptolerantie.

Details:

Lijndiameter: 0.18 - 0.20 - 0.22 -0.25 

Kleur vislijn: Donker groen 

Lengte: 300 m 

Maximale trekkracht:

0.18 mm - 4.3 kg

0.20 mm - 5.4 kg

0.22 mm - 6.5 kg

0.25 mm - 8.1 kg

0.28 mm - 9.4 kg 

Referentie
30603-018
Model
Method Feeder Mono Dark Green
Merk:
Benzar hengelsport

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!