Afbeelding 1 van 1

Savage Gear MP Long Bend Nose Piler 28 cm

Onthaaktang

Lengte 28 CM

€ 13,21
Op Voorraad

Onthaaktang lengte 28 cm

De Savage Gear MP Long Bend Nose Piler heeft een lange neus met een gebogen punt voor het gemakkelijk onthaken van snoek of snoekbaarzen. Onmisbaar in elke roofvis uitrusting.

  • Koolstofstaal met PTFE-coating
  • Ergonomische PVC-grepen
  • Lengte: 28 cm
  • Gewicht: 310 g

Specificaties

Merk

Savage Gear

Categorie

Roofvis

Groep

Tools

Type

Mp Long Bend Nose Piler

Lengte 

28 cm

VPE 

1

Model
MP Long Bend Nose Piler 28 cm
Merk
Savage Gear
Merk:
Savage Gear

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!