Afbeelding 1 van 1

Savage Gear Pistol Deepthroat Hookout | 22.5 cm

Onthaaktang

Lengte - 22.5 GM

€ 14,75
Op vooraad

Savage Gear Pistol Deepthroat Houkout 22.5 cm


Roestvrijstalen onthaaktang is geschikt voor het verwijderen voor zowel kunstaas als aas rigs. Inclusief handige bewaarzak die je doormiddel van een clip aan je broek kan hangen. Zo heb je altijd je onthaaktang op het juiste moment bij de hand

Specificaties

  • Onthaaktang
  • Roestvrijstaal
  • Lengte 22.50 cm
  • Handige bewaarzak
Type
Savage Gear Pistol Deepthroat Hookout | 22.5 cm
Merk
Savage Gear
Merk:
Savage Gear

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!