Afbeelding 1 van 1

Method Feeder set compleet | 3.30 M

Intruder Dubbele Method feeder set 

Lengte Hengel 3.30 M 

€ 82,60
Niet op voorraad

Intruder Dubbele Method Feeder set 3.30 M

 

Met deze complete Method feeder set met meegeleverde foudraal van Energo Team kun je gelijk mee naar de waterkant om te gaan methodvissen, deze complete set wordt geleverd met 2 hengels inclusief molens en de benodigde steunen, lijnen en method korven met mail.

De complete feeder set bestaat uit:

 

  • 2 Arno Intruder feeder 3.30 M
  • 2 Intruder feedermolen 6000
  • Method basket set
  • Method feeder line
  • Bait pin hook
  • Bankstick met stick holder haed
  • Foudraal

 

Model
Intruder Dubbele Feeder set
Merk
Energo Team
Merk:
Energo Team

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!