Longhorn RTF 9cm / 10G | Nerd II UV

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Longhorn RTF 9cm / 10G | Nerd II UV

Longhorn 9CM / 10G Nerd II UV Kant en klare softbait uit de serie Longhorn van het roofvis merk Effzett verkrijgbaar in 3 verschillende maten en 4 verschillende kleuren. Deze kant en klare shad met zijn... Lees meer
Longhorn 9CM / 10G Nerd II UV Kant en klare softbait uit... Lees meer
€ 2,10
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Longhorn 9CM / 10G Nerd II UV

Kant en klare softbait uit de serie Longhorn van het roofvis merk Effzett verkrijgbaar in 3 verschillende maten en 4 verschillende kleuren. Deze kant en klare shad met zijn loodkop gevormd als een vissenkop gaat als een gestroomlijnde vis door het water met de attractie van zijn uitzwaaiende staart bij het naar binnendraaien is het een aantrekkelijke prooi voor baars, snoekbaars of snoek.

 

  • Verkrijgbaar in 9CM, 11CM en 13CM
  • Loodkop gevormd als vissenkop
  • Geweldige actie bij het binnendraaien en laten afzinken
  • Perfecte positionering van de loodkop
  • Verkrijgbaar in 4 dodelijke kleuren
Referentie
60280
Model
Softbait Longhorn 9CM /10G
Kleur
Nerd II UV
Merk
DAM / Effzett
Merk:
EFFZETT

Longhorn 9CM /10G NERD II UV

Longhorn 9CM /10G PUMPKIN II UV

Longhorn 9CM /10G CRYSTAL MINNOW

Longhorn 9CM /10G LEMON SHINER UV

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp