Afbeelding 1 van 1

Caladrius Vismolen | 1000 | slip achterop

Universeel inzetbaar

Leverbaar in 3 varianten 

€ 7,98
Op Voorraad

Arno Caladrius Vismolen

Universele vismolen, met de slip achterop, voor beginnende vissers of voor diegenen die op zoek zijn naar een meer betaalbare molen om een dagje te vissen. Zowel de Body als de spoel van de molen zijn gemaakt van grafiet, de slinger kan met een druk op de knop worden ingeklapt. Leverbaar in 3 varianten de Caladrius vismolen 1000, 2000 en de 3000.

Referentie
Model 1000
Model
Universele vismolen
Merk:
Arno

Specificaties:

Maat molen

Caladrius 1000

Caladrius 2000

Caladrius 3000

Lijncapaciteit

245 M / 0.18 MM

200 M / 0.22 MM

180 M / 0.30 MM

Slip

Achterop

Achterop

Achterop

Koggellagers

Gear Ratio

5.2 : 1

5.2 : 1

5.2 : 1

Gewicht

219 G

221 G

254 G

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!