Afbeelding 1 van 1

Arno Naxos 2000 | Vismolen | Slip voorop

Universele Vismolen 

Maat: 2000

€ 13,10
Op voorraad

Arno Naxos Vismolen

Deze universele vismolen is verkrijgbaar in 2 maten: de Arno Naxos 1000 en de Arno Naxos 2000. Hij heeft een middelgrote aluminium spoel, een body van grafiet in de kleuren zwart en goud en een handgreep van metaal, met aan het uiteinde een houten knop. Het is een veelzijdige vismolen, met de slip voorop, voor een betaalbare prijs.

 

Referentie
20051200
Model
Arno Naxos 2000
Lijncapaciteit
0.22mm / 200m
Gewicht
231 gr
Aantal lagers
1
Merk:
Arno

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!