Afbeelding 1 van 1

Kawasaki Pro Fighter 5000 | Vismolen inclusief Monofilament vislijn | slip voorop

Inclusief monofilament vislijn 

€ 10,62
Op voorraad

Kamasaki Pro Fighter Vismolen 5000

Deze universele vismolen inclusief monofilament vislijn is verkrijgbaar in 4 maten: de Kamassaki Pro Fighter reel 2000, 3000, 4000 en de 5000. De spoel en body is gemaakt van grafiet en is verkrijgbaar in de kleuren zwart met wit voorzien van een standaard slinger. Het is een veelzijdige vismolen, met voorremsysteem, voor een betaalbare prijs.

Referentie
20410500
Model
5000
Lijncapaciteit
0.35mm / 166 meter
Gewicht
317 gr
Aantal lagers
1
Slip
Voorop
Gear Ratio
5.1:1
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!