Dam Yagi Light Spoon 1.90M 1-4G / XUL 2SEC

Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 2 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

Dam Yagi Light Spoon 1.90M 1-4G / XUL 2SEC

Yagi Light Spoon 1.90 M 1–4G / XUL 2 Sec     De DAM Yagi Light Spoon hengels zijn speciaal ontworpen voor het vissen met lichte lepels maar kunnen ook ander klein kunstaas aan zoals klein zacht kunstaas. De ongelooflijk gevoelige carbon... Lees meer
Yagi Light Spoon 1.90 M 1–4G / XUL 2 Sec     De DAM Yagi Light Spoon hengels zijn... Lees meer
€ 42,70

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Yagi Light Spoon 1.90 M 1–4G / XUL 2 Sec  

 

De DAM Yagi Light Spoon hengels zijn speciaal ontworpen voor het vissen met lichte lepels maar kunnen ook ander klein kunstaas aan zoals klein zacht kunstaas. De ongelooflijk gevoelige carbon solid tips detecteren zelfs de kleinste aanbeten en dankzij de semi-parabolische buigcurve bieden deze hengels ongelooflijke veiligheid tijdens het vissen en veel plezier, zelfs met kleinere vissen. Yagi Light Spoon-hengels zijn gebouwd met dezelfde blank-technologie die wordt gebruikt voor al onze extreem populaire Yagi-hengels. Uitgerust met lage K-frame geleiders en een neerwaartse molenhouder.

 

  • M8 high -modulus carbon blank
  • Cabon solid tip
  • K-frame geleideogen + Micro geleideogen
  • Bult cap met laser gegraveerd DAM-logo
  • Hoogwaardig gesplits EVA-handvat
  • Matige Actie


Specificaties

Merk

Dam

Categorie

Hengels  

Groep

Ultra Light Hengels  

Type

Yagi Light Spoon

Lengte 

1.90 M

Werpgewicht

1-4 gr

Action

Matig  

Power Class    

XUL

Aantal delen

2

Gewicht

86 gr

Transport lengte

98 cm

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Type
Dam Yagi Light Spoon 1.90M 1-4G / XUL 2SEC
Merk
Dam
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp