Dam Yagi Ultra Light Jig 2.40 M | 3 - 15G / MML | 2 Sec

Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

Dam Yagi Ultra Light Jig 2.40 M | 3 - 15G / MML | 2 Sec

Dam Yagi Ultra Light Jig 2.40 M  De DAM Yagi ultra light jig is de volgende generatie van onze extreem populaire EFFZETT Yagi-hengels. Voor de nieuwe DAM Yagi hengels hebben we de belangrijkste componenten zoals blanks en geleiders onder... Lees meer
Dam Yagi Ultra Light Jig 2.40 M  De DAM Yagi ultra light jig is de volgende generatie... Lees meer
€ 46,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Dam Yagi Ultra Light Jig 2.40 M 


De DAM Yagi ultra light jig is de volgende generatie van onze extreem populaire EFFZETT Yagi-hengels. Voor de nieuwe DAM Yagi hengels hebben we de belangrijkste componenten zoals blanks en geleiders onder de loep genomen. Alle blanks zijn herwerkt om de toch al snelle actie en de gevoeligheid van deze hengels te verbeteren. Een van de belangrijkste veranderingen zijn de veel lichtere K-geleiders die bij alle modellen worden geleverd. We hebben het gevestigde kleurenschema behouden zoals het is. Lichtgrijs en donkergrijs zijn toegevoegd voor de nieuwe DAM Yagi Light Jig en Ultra Light Jig modellen. Alles bij elkaar biedt de nieuwe DAM Yagi-serie een veel beter product op alle punten, of het nu gaat om design, actie of het assortiment zelf.

  • IM8 high modulus carbon blanks
  • K-frame geleideogen + microgeleiders
  • Lasergegraveerde
  • butt cap
  • Hoogwaardig EVA tweedelig handvat
  • Snelle actie

 

Specificaties

Merk

Dam

Categorie

Hengels

Groep

Ultra Light Hengels

Type

Yagi Ultra Light Jig

Lengte

2.40 m

Actie

MML

Werpgewicht     

3 – 15 gr

Aantal delen   

2

Gewicht  

120 gr

Transportlengte

134 cm

 

Model
Dam Yagi Ultra Light Jig 2.40 M | 3 - 15G / MML | 2 Sec
Merk
Dam
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp