Afbeelding 1 van 6
Afbeelding 2 van 6
Afbeelding 3 van 6
Afbeelding 4 van 6
Afbeelding 5 van 6
Afbeelding 6 van 6

Base-X Multipicker 3.00 M | 10-50G | 2 Sec |incl. 3 Toppen

Lengte 3.00 M

Werpgewicht 10 - 50G

€ 27,23
Op voorraad

Base-X Multipicker 3.00 M

Werpgewicht 10-50G – 2 Sec incl. 3 toppen  

De Dam Base-X Multipicker is een gevoelige, slanke van glasvezel gemaakte blank. Deze lichtgewicht multipicker is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen; de 2.40 M. 2.70 M en de 3 meter uitvoering. Deze worden geleverd in een stoffen foudraal. De Base-X Multipicker bestaat uit 2 delen. Alle drie de uitvoeringen met een werpgewicht van 10-50G, inclusief 3 fiberglas quiver toppen, elk met een andere actie.

  • Kwalitatief hoogwaardige molenhouderin DPS-stijl
  • Duurzame EVA-handgrepen
  • Inclusief drie toppen
  • Geleverd in een stoffen foudraal


Specificaties

Merk

Dam

Categorie

Hengels  

Groep

Winckle Picker  

Type

Base-X Multipicker

Lengte 

3.00 M

Werpgewicht

10-50 gr

Action

Matig  

Aantal delen

2 + 3

Gewicht

285 gr

Transport lengte

156 cm

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Model
Base-X Multipicker 3.00 M | 10-50G | 2 Sec | 3 Toppen
Merk
Dam
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!