Filteren op

Merk

Prijs

  • € 3,00 - € 20,00

Banksticks

Vis je graag op een statische manier? Dan zijn banksticks een essentiële accessoire voor jouw visuitrusting. Banksticks worden gebruikt om een vishengel op de gewenste hoogte en afstand van de oever te plaatsen, waardoor de visser meer controle heeft tijdens het vissen. Een belangrijke functie van banksticks is het veilig en stabiel positioneren van de hengel om te voorkomen dat de vishengel omvalt.

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Banksticks kopen

Als je van plan bent om banksticks te kopen, zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf. Bij het kopen van banksticks is het belangrijk dat je let op het materiaal waarvan de sticks gemaakt zijn. Kijk met name naar de kwaliteit en of ze bestand zijn tegen ruwe omstandigheden. Het draagvermogen is ook belangrijk om rekening mee te houden. Probeer banksticks te kopen die het gewicht van jouw hengel gemakkelijk kunnen dragen.

Voordelen van banksticks

Banksticks bieden verschillende voordelen die jouw viservaring verbeteren, of je nu net begonnen bent of al jarenlang vist. Met het gebruik van banksticks kun je genieten van een ontspannen viservaring. De voordelen van banksticks zijn als volgt:

  1. Stabiliteit: Stabiliteit is de belangrijkste reden waarom vissers kiezen voor het gebruik van banksticks. Banksticks zijn stevige stokken die in de grond geplaatst kunnen worden om jouw hengel te ondersteunen. Dit verkleint de kans op het omvallen van de hengel tijdens het vissen.
  2. Aanpasbaarheid: Banksticks zijn in hoogte verstelbaar, waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Als je vaak vist op oneffen ondergronden of op onstabiele plaatsen, zijn banksticks ideaal voor jou. De aanpasbaarheid zorgt ervoor dat je de banksticks kunt verstellen om de juiste balans te vinden.
  3. Veelzijdigheid: Banksticks kunnen worden gebruikt met verschillende soorten beetverklikkers en hengelsteun accessoires, zoals buzzerbarsrodpods of rod rests.
  4. Draagbaarheid: Banksticks zijn over het algemeen licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Ze kunnen worden ingeklapt of gedemonteerd, waardoor je de banksticks eenvoudig kunt meenemen in jouw hengeltas of rugzak.

Wil je meer informatie over banksticks?

Bij Viskick hebben we verschillende soorten banksticks die passen bij jouw smaak en visstijl. Als je meer wilt weten over banksticks en het gebruik ervan, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoone-mail of ons contactformulier. Onze medewerkers zijn ervaren vissers die je kunnen helpen met jouw vragen en adviseren over apparatuur.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp