Een nieuwe hengel koop je bij viskick.nl

Ben je van plan om een nieuwe vishengel te kopen, omdat je jouw oude hobby weer wilt oppakken en jouw oude hengels niet meer voldoen of omdat je een nieuwe hobby wilt beginnen? Dan ben je bij Viskick.nl aan het juiste adres. Veel mensen gingen je al voor met de vishengels uit ons assortiment en dat is natuurlijk niet voor niets. Een hengel is immers het ideale verlengstuk om lekker aan de waterkant te kunnen genieten in de buitenlucht. Bij Viskick.nl kun je uit verschillende modellen hengels kiezen, zoals voor de witvisvisserij als wel voor karper-, roofvis-, en zeevisvisserij.

Het voordeel van het kopen van een hengel bij viskick.nl

Op elk gewenst tijdstip van de dag. Of het nu herfst, winter, zomer, of lente is, het hele jaar door kun je jouw hengel vanuit jouw luie stoel bestellen via Viskick.nl.

Keuze uit verschillende maten en soorten

Om een passende hengel te vinden voor een mooie hobby, die aansluit bij jouw wensen zijn er verschillende hengels te verkrijgen. Zowel voor de beginnende als geoefende sportvisser hebben we verschillende soorten en maten hengels in ons ruime assortiment. Mocht je vragen hebben over een bepaalde hengel, dan staat het team van Viskick.nl klaar voor je om hier alles over te vertellen.

Combineer jouw vishengel met andere visspullen

Wist je dat je bij Viskick.nl niet alleen een hengel kunt kopen maar ook aan het juiste adres bent voor je gehele visuitrusting. Dus combineer jouw hengel met de juiste vismolen, vislijnen, dobber, vishaken en laat dat alles thuisbezorgen of kom je bestelling afhalen bij Viskick.nl in Nijkerkerveen.

Lekker genieten van jouw visspullen van Viskick.nl

Zodra de bestelde visspullen binnen zijn begint het genieten, zittend aan de waterkant een hengeltje uitgooien en zo een paar mooie vissen op de kant proberen te krijgen. Vanaf de leeftijd van 14 jaar ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldige VISpas, dan mag je vissen aan openbaar water. De bijbehorende lijst van viswateren staat vol van wateren waar gevist mag worden en wordt bij de VISpas geleverd. Viskick.nl wenst jou veel visplezier!

Bekijk hier het assortiment Vishengels

Maak een afspraak in de showroom whatsapp