Inline lood & Wartel lood

Karperlood

 

Als je gaat karpervissen kun je niet zonder lood. Als je gaat vissen met een vast lood systeem moet je een lood kiezen dat zwaar genoeg is om ervoor te zorgen dat de haak goed inhaakt in de karperbek. Hierdoor voorkom je schade aan de vis zijn bek en je zal minder vissen lossen bij een stevige dril.

Lees meer

Wartel Lood of Inline Karperlood?

 

Wanneer je met een wartellood systeem met leadclip vist is het een voordeel dat je gemakkelijk kunt verwisselen van lood. Dat gaat niet zo gemakkelijk als je met een inline lood systeem vist. Voordeel van met een inline lood systeem vissen is dat je het niet zo snel in de war gooit met inwerpen. Dat wil met een wartellood systeem nog wel eens gebeuren. De onderlijn draait er dan omheen tijdens het inwerpen. Daardoor gaat je rig in de koop zit en zit je voor niks te vissen.

Het inline lood systeem wordt meestal ingezet als je weet dat je op een harde bodem gaat vissen. Is dat niet het geval dan heb je kans dat het lood jouw rig mee de modder in trekt. Je kunt dan beter kiezen voor een wartellood systeen met een plat lood met weinig gewicht zodat je rig netjes op de bodem blijft liggen en niet verdwijnt in de modder.

 

Online karperlood kopen?

 

Viskick.nl heeft een ruime assortiment aan karperlood , inline lood, wartellood en toplood, online in de webshop. Bestel vandaag nog online je karperlood bij hengelsportzaak Viskick.nl. Heb je een vraag of wil je wat weten over ons assortiment of je kunt jouw favoriete stuk karperlood niet vinden bel ons dan op 06 – 34844559. We zoeken samen naar een goede oplossing.

 

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)