Filteren op

Categorieën

Prijs

  • € 1,00 - € 3,00

Inline lood & Wartel lood

Karperlood is een type vislood dat speciaal is ontworpen voor het vissen op karper. Het wordt gebruikt om het aas op de bodem te houden. Karperlood is verkrijgbaar in verschillende vormen, gewichten en maten, afhankelijk van de specifieke behoeften van de visser en de omstandigheden waarin hij of zij zich bevindt. Het is een belangrijk onderdeel van de uitrusting van elke kenmerkende karpervisser en kan een groot verschil maken in het vangen van meer vis. Viskick heeft een ruime sortering karperlood van diverse merken voor elke karpervisser wat wils.

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Karperlood kopen

Als je gaat karpervissen kun je niet zonder lood. Als je gaat vissen met een vast lood systeem moet je een lood kiezen dat zwaar genoeg is om ervoor te zorgen dat de haak goed inhaakt in de karperbek. Hierdoor voorkom je schade aan de vis zijn bek en je zal minder vissen lossen bij een stevige dril.

Karper onderlijn met lood

Een karper onderlijn met lood is een cruciaal onderdeel van elke visuitrusting. Het doel van een karper onderlijn met lood is om het aas effectief te presenteren en op de bodem van het water te houden. Het kiezen van de juiste onderlijn met loodsysteem hangt af van de visomstandigheden, aaskeuzes en jouw persoonlijke voorkeur.

Wartel Lood of Inline Karperlood?

Wanneer je met een wartellood systeem met leadclip vist is het een voordeel dat je gemakkelijk kunt verwisselen van lood. Dat gaat niet zo gemakkelijk als je met een inline lood systeem vist. Voordeel van met een inline lood systeem vissen is dat je het niet zo snel in de war gooit met inwerpen. Dat wil met een wartellood systeem nog wel eens gebeuren. De onderlijn draait er dan omheen tijdens het inwerpen. Daardoor gaat je rig in de koop zit en zit je voor niks te vissen.

Het inline lood systeem wordt meestal ingezet als je weet dat je op een harde bodem gaat vissen. Is dat niet het geval dan heb je kans dat het lood jouw rig mee de modder in trekt. Je kunt dan beter kiezen voor een wartellood systeem met een platlood met weinig gewicht zodat je rig netjes op de bodem blijft liggen en niet verdwijnt in de modder. 

Viskick.nl heeft een ruim assortiment aan karperlood, inline loodwartellood en toplood, online in de webshop. Bestel vandaag nog online je karperlood bij hengelsportzaak Viskick.nl. Heb je een vraag of wil je wat weten over ons assortiment of je kunt jouw favoriete stuk karperlood niet vinden bel of mail ons dan en we zoeken samen naar een goede oplossing.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp