Filteren op

Merk

Prijs

  • € 1,00 - € 16,00

Boilienaalden

Dit zijn handige stukjes gereedschap, die zowel in karper als de witvis visserij worden gebruikt, om je boilie op de hair te zetten of te splitten en om lusjes en knopen te maken. Er zijn veel verschillende soorten en maten boilienaalden. Viskick.nl heeft een ruim assortiment aan boilienaalden van verschillende merken. Bestellen doe je makkelijk en snel 24 uur per dag online in onze hengelsportwinkel webshop Viskick.nl, alles voor de hengelsport.

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Boilienaalden kopen?

Een boilienaald wordt gebruikt om o.a. boilies, pellets, mais en ander haakaas op de hair van jouw onderlijn te plaatsen. Plaats de boilie op de boilienaald en schuif deze naar het midden van de naald. Zorg ervoor dat de naald door het midden van de boilie gaat, zodat deze recht op de hair rig kan worden geplaatst. Bevestig vervolgens de hair op de naald, totdat deze tegen de boilie aanligt. Schuif de boilienaald voorzichtig uit de boilie, terwijl je de hair op zijn plaats houdt. Zorg ervoor dat de hair niet van de naald glijdt terwijl je dit doet.

Als je dit correct hebt gedaan steekt er nu het lusje van de hair door de boilie, nu kun je doormiddel van een boiliestopper de boilie op de hair fixeren. Zorg ervoor dat de boilie goed vastzit, zodat hij tijdens het werpen of het inhalen van de lijn niet van de hair afkan.

De meest belangrijke boilienaalden die niet mogen ontbreken in jouw karperuitrusting zijn:

- Splicing needle voor splitten van lead free leaders.

- Stringer needles voor pva montages aan de onderlijn te rijgen.

- Boortjes om een stukje kurk in de boilie te doen.

- Boilienaad om het aas op de hair te zetten. 

Online je karper visspullen bestellen

Bestel al jouw karperspullen eenvoudig online bij Viskick.nl. Wij hebben een compleet aanbod, van diverse merken o.a van Prologic, Carp Expert, Savage Gear, Kamasaki met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Advies nodig bij de aankoop van jouw boilienaald? Neem dan vrijblijvend contact met ons door te bellen of te mailen.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp