Onthaakmat

Let wel een onthaakmat is niet verplicht. Maar als je een karper of een ander soort vis zomaar op de grond zou leggen, dan kan de vis zich al snel verwonden als hij begint te spartelen, gebruik daarom een onthaakmat. Op die manier kun je de gevangen vis weer onbeschadigd terugzetten 

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Het gebruiken van een onthaakmat

Het onthaken van een vis is een belangrijk onderdeel van het vissen en het is belangrijk dat je dit op een veilige manier doet. Hiervoor is een onthaakmat een must. Met een onthaakmat kun je een gevangen vis veilig en zonder schade aan de vis onthaken.

De merken Savage Gear en Carp Expert bieden onthaakmatten aan die speciaal ontworpen zijn om de vis te beschermen. Deze onthaakmatten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn sterk genoeg om de vis te ondersteunen tijdens het onthaken. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor je ze gemakkelijk kunt vervoeren.

Onthaakmat kopen?

Met een onthaakmat van Savage Gear of Carp Expert kun je er zeker van zijn dat je vis veilig en zonder schade onthaakt. Kortom, als je op zoek bent naar een veilige manier om je vis te onthaken, dan zijn deze merken de perfecte keuze.

Ben je van plan om een onthaakmat te kopen maar heb je nog vragen of advies nodig bij het aanschaffen hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of te mailen! Wij geven je graag passend advies over het aanschaffen van de juiste onthaakmat.