Meervalhengels

Of je nou een ervaren meervalvisser bent of hier net mee begint, wij hebben de perfecte meervalhengels voor een beginnende visser en een visser met ervaring.

Wij begrijpen dat meervalvissen een unieke uitdaging met zich meebrengt, daarom hebben wij ons assortiment samengesteld met meervalhengels die geschikt zijn voor zowel beginners, als ervaren vissers. Onze hengels bieden de perfecte balans tussen kracht, gevoeligheid en kwaliteit, waardoor je de beste kans hebt om meervallen te vangen.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Voor welke meervalhengel kies jij?

Bij het kiezen van een meervalhengel zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de lengte en het materiaal van de hengel. Meervalhengels zijn doorgaans langer en sterker dan traditionele hengels, omdat ze ontworpen zijn om de krachtige aanvallen van meervallen aan te kunnen. Onze meervalhengels zijn gemaakt van carbon waardoor ze sterk en toch lichtgewicht zijn.

Ontdek onze meervalhengels die moeiteloos zware aas en lijnen werpen

Een ander belangrijke factor is de werpgewichtcapaciteit van de hengel. Meervallen kunnen ontzettend groot en krachtig zijn, waardoor het van belang is dat je een hengel hebt die in staat is om zwaardere aas en lijnen te werpen. Onze meervalhengels hebben een hoog werpgewicht waardoor je er verre en nauwkeurige worpen mee kunt maken, zelfs met zware aas.

De speciale eigenschappen van onze meervalhengels voor extreme belasting

Naast de lengte, materiaal en het werpgewicht, zijn onze meervalhengels voorzien van speciale eigenschappen die zijn afgestemd op het meervalvissen. Ze zijn voorzien van stevige reelhouders en robuuste geleide ogen die bestand zijn tegen de extreme belastingen tijdens het meervalvissen.

Kies de juiste meervalhengel: Van bootvissen tot kantvissen, wij hebben de ideale hengel voor jou!

Bij het aanschaffen van een meervalhengel, is het belangrijk om te denken aan je eigen vis voorkeuren en visstijl. Sommige vishengels zijn ontworpen voor het vissen vanuit een boot, terwijl andere geschikt zijn voor het vissen vanaf de kant. Denk ook aan het transport van de meervalhengel, zodat je een hengel hebt die aan al je visbehoeften voldoen.

Meervalhengels van Viskick.nl

Ons assortiment met meervalhengels zijn zorgvuldig uitgezocht en voldoen aan de eisen van zowel ervaren meervalvissers als beginners. Onze hengels zijn geselecteerd op kwaliteit en prestaties. Wij begrijpen dat het vissen op meervallen een uitdaging is, daarom streven we ernaar om producten te leveren die het beste uit het vissen halen. 

Wil je graag advies? Geen probleem natuurlijk! Bel, of mail ons vrijblijvend en wij geven je graag advies over de juiste meervalhengel.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp