Telescoop Hengel

Een telescoop hengel is een hengel dat gemakkelijk ingeklapt en uitgeschoven kan worden. Dat maakt het een ideale vishengel voor zowel beginnende als ervaren vissers omdat het gemakkelijk te transporteren en op te bergen is.

Er zijn 29 producten.

Item 1-24 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 29 in totaal item(s)

Eigenschappen van de telescoop hengel

Telescoop hengels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen. Sommige zijn gemaakt van lichtgewicht materialen maar er we hebben ook telescoophengels die gemaakt zijn van carbon. Het belangrijkste voordeel om te kiezen voor een telescoophengel is de mogelijkheid om het op te bergen in een compacte vorm waardoor het eenvoudige meegenomen kan worden tijdens een wandeltocht of vakantie. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid om de lengte van de hengel aan te passen naar de specifieke behoeften van de visser. 

Levensduur van telescoop hengels

Door de mogelijkheid om de telescoop hengels in- en uit te kunnen schuiven, wordt daarmee de levensduur van de telescoop hengel verlengd omdat het de kans op breuk of beschadiging van de hengel minimaliseert. Het is echter wel belangrijk om de hengel na elk gebruik goed schoon te maken en te drogen om de kwaliteit te kunnen behouden.

Telescoop hengel kopen

Kortom, een telescoop hengel is een veelzijdige en handige keuze voor alle vissers. Met de mogelijkheid om de telescoop hengel in- en uit te schuiven, de verschillende lengtes en materialen en het grote werpbereik, is het een ideale hengel voor zowel beginnende als ervaren vissers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken hengel. 

Over Viskick.nl

Of je nu op zoek bent naar een telescoophengel voor het vissen op forel, karper, baars of andere vissoorten, bij Viskick.nl hebben wij een ruim assortiment met visartikelen. Mocht je vragen hebben over onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bestel vandaag nog jouw telescoophengel en geniet van een gemakkelijke en succesvolle viservaring!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp