Poppers

Een popper is een veel gebruikt kunstaas dat voornamelijk tijdens de zomermaanden wordt gebruikt. Het onderscheidt zich van andere kunstaas doordat het een stompe, vaak iets holle neus heeft die naar binnen loopt. Hierdoor krijgt het veel weerstand in het water.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Het vissen met een Popper

De popper is ontworpen om de aandacht van de vis te trekken door een knal, spat en plons te creëren als het door het water getrokken wordt. Dit kan worden gedaan door een draaiende beweging te maken met de hengel, waardoor de popper zigzaggend door het water beweegt en een geluid maakt dat lijkt op het geklop of het zwemmen van een kleine vis.

Het voordeel van een popper is dat het een aantal dingen doet die andere kunstaas niet kan. Ten eerste kan de popper goed meebewegen met stroming in het water. Hierdoor voelt het aan als een echt dier in het water. Ten tweede heeft de popper een schokkerig bewegingspatroon. Dit zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is voor veel vissoorten.

Door de juiste technieken toe te passen kan deze veelzijdige kunstaas een effectieve manier zijn om roofvissen te vangen. Het is belangrijk om de juiste popper te kiezen en de juiste techniek te gebruiken zodat je de meeste kans hebt om roofvis te vangen.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp