Voerschep

Een voerschep heb je in diverse afmetingen en maten. Met een voerschep kun je vanuit jouw boot of vanaf de waterkant het lokvoer uitwerpen en zo een voerstek opbouwen.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Voerschep te gebruiken bij het karpervissen

Als je gaat karpervissen kun je door middel van lokvoer een voerstek opbouwen. Om het lokvoer zoals pellets, boilies of partikels op je voerstek te krijgen kun je door middel van een voerschep lokvoer op jouw uitgekozen stek werpen.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  1. Bereid jouw lokvoer voor. Gebruik het lokaas dat je gewoonlijk gebruikt voor de vissoort die je wilt vangen.
  2. Plaats het voer op de visstek. Zorg ervoor dat je het lokvoer met de voerschep op de juiste plek op de visstek verspreidt. Als je bijvoorbeeld een compacte voerstek wilt maken, probeer dan het voer op dezelfde plek te plaatsen om de vissen aan te trekken. Als je over een bredere strook een visstek wilt creëren, probeer dan met de voerschep het voer te verdelen over een groot gebied.
  3. Meerdere malen voeren indien nodig. Afhankelijk van de grootte van jouw visstek, moet je mogelijk meerdere keren voeren om de vissen te lokken en op jouw stek te behouden.

Een ander alternatief voor het voeren op afstand is door middel van een werppijp 20mm van het merk Prologic of de katapult Shot Cubus van Delphin.

Voerschep kopen

Viskick.nl heeft een ruim assortiment aan voerscheppen van verschillende merken. Online jouw karper tools bestellen doe je makkelijk en snel in onze hengelsportwinkel webshop Viskick.nl, alles op het gebied voor de karper visserij.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp