Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 3,00 - € 35,00

Vislijnen

Een vislijn of visdraad is een essentieel onderdeel voor elke visser. Vislijnen zorgen ervoor dat u een betrouwbare verbinding heeft met de vis tijdens het vissen.

Van oudsher zijn vislijnen gemaakt van natuurlijke materialen zoals zijde, katoen of zelfs paardenhaar. Tegenwoordig worden vislijnen gemaakt van moderne en stevigere materialen zoals nylon, fluorocarbon of gevlochten polyethyleen.

Er zijn 124 producten.

Item 1-24 van 124 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 124 in totaal item(s)

Vislijnen kopen

Als u op zoek bent naar betrouwbare vislijn, is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met verschillende aspecten. Hieronder staan enkele punten waar u rekening mee zou moeten houden bij het aanschaffen van nieuwe vislijnen.

Visomgeving: Het is belangrijk dat u een vislijn koopt die past bij de omgeving waar gevist gaat worden. Overweeg of u voornamelijk in zoet of zout water gaat vissen, aangezien dit invloed heeft op het type lijn dat nodig is.

Vissoort: Houd rekening met de vissoort waarop u wilt gaan vissen. Het is dan voornamelijk belangrijk dat u rekening houdt met het gewicht en de grootte van de vis.

Materiaal: Het materiaal waarvan de vislijn gemaakt is, heeft invloed op de rek en stevigheid van het visdraad.

Sterkte en diameter: Het is belangrijk dat u rekening houdt met de sterkte en diameter van de vislijn, aangezien dit invloed heeft op de prestatie van de lijn.

Knooptechnieken: Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de knooptechniek die geschikt is voor het type vislijn dat u wilt gaan kopen.

Verschillende vislijnen bij VisKick

Bij VisKick hebben wij een ruim assortiment van verschillende soorten vislijnen die van pas komen bij diverse visstijlen. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Fluorocarbon vislijnen

Gevlochten vislijnen

Nylon vislijnen

Onderlijnmateriaal

Wilt u meer weten over vislijnen?

Wilt u meer weten over vislijnen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de mailtelefoon of het contactformulier.

Onze specialisten staan klaar om u te helpen met al uw vragen. Naast het beantwoorden van vragen kunnen onze medewerkers u ook helpen met het samenstellen van de perfecte visuitrusting voor uw visstijl.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp