Visspullen zijn een belangrijk onderdeel van het vissersleven, of je nu een professionele visser bent of een hobbyvisser, de juiste visspullen kunnen het verschil maken tussen succes en falen. 

Waarom zijn de juiste visspullen zo belangrijk?

De kwaliteit van je visspullen hebben direct invloed op de hoeveelheid vis die je vangt. Goede visspullen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de kans op het vangen van een vis te vergroten.

Visspullen van goede kwaliteit zijn ook van belang voor je veiligheid tijdens het vissen. Goede visspullen zijn stevig en gemakkelijk te hanteren waardoor je minder kans hebt op eventuele verwondingen.

Oftewel, kwalitatieve visspullen zorgen voor een veilige en succesvolle vissessie!

Verschillende soorten visspullen bij Viskick.nl

Bij Viskick hebben wij eindeloos veel visspullen om je te voorzien van a tot z. 

Viskoffer

Een viskoffer is een onmisbaar item wanneer je op pad gaat voor een vissessie. Een viskoffer geeft je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier je visspullen georganiseerd en beschermd op te bergen en te vervoeren. De viskoffers zijn meestal ingericht met verschillende vakken om alle onderdelen op de juiste plaats te houden en je snel kunt vinden wat je zoekt.

Schepnet

Wanneer je een vis hebt gevangen die groter is, kan het lastig worden om die zelf op te tillen naar de kant. In dat geval is een schepnet erg handig zodat je niet zelf de vis naar de kant hoeft te tillen. Wij hebben veel schepnetten in verschillende groottes op voorraad.

Kunstaas

Kunstaas wordt gebruikt om vis te lokken en te vangen. Wij hebben verschillende soorten kunstaas zoals softbaits, spinners, pluggen en jerkbaits. De kunstaas ziet er vaak uit als een visje en kun je bij ons al aanschaffen vanaf € 2,-.

Rodpods

Rodpods worden gebruikt bij het vissen met hengels als steun waar meerdere hengels tegelijkertijd opgezet kunnen worden. Dit maakt het vissen gemakkelijk en efficiënt omdat de hengels op een stabiele manier hier op geplaatst kunnen worden en je er dus niet constant bij hoeft te blijven staan.

Karper visspullen

Karpervissen is een populaire sport onder veel vissers. Als je vaak op karper vist dan is het van belang om de juiste karper visspullen hiervoor in huis te hebben. Veel verschillende visspullen zijn speciaal ontworpen voor karpervissen, van hengel tot aas. Een karperhengel moet bijvoorbeeld sterk genoeg zijn om de grote karpers te kunnen vangen maar ook flexibel om de aanbeten te kunnen voelen. Een goede reel en lijn zijn daarnaast ook noodzakelijk omdat een karpervisser vaak te maken heeft met veel strijd tijdens het vissen. Als je op zoek bent naar de beste karper visspullen dan adviseren wij om te investeren in kwaliteit en te kiezen voor goede merken die bekend staan om hun prestaties. Wij geven je hier graag advies over!

Visspullen online kopen

Wanneer je de visspullen online wil kopen maar je hebt nog vragen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven je graag advies voor een succesvolle vissessie! Bel of mail ons. Heb je de juiste visspullen gevonden? Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur je bestelling plaatst, doen wij ons uiterste best om het dezelfde dag nog te versturen. Mocht het product niet naar wens zijn dan heb je 14 dagen om het naar ons terug te sturen.

Met de juiste visspullen van Viskick.nl, wordt uw vissessie veilig en succesvol! Veel succes en vang veel vis!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp