Filteren op

Merk

Prijs

  • € 19,00 - € 97,00

Viskoffers

Een viskoffer is een belangrijke tool wanneer je gaat vissen. Het vervoeren en opbergen van de visbenodigdheden kan op deze manier overzichtelijk en het voorkomt dat je kleine accessoires kwijtraakt. 

De viskoffers en vistassen zijn waterdicht, gemakkelijk te reinigen, hebben een royale opbergruimte en zijn licht van gewicht zodat ze prettig te dragen zijn.

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Viskoffer kopen bij Viskick.nl

Bij Viskick.nl hebben we verschillende soorten viskoffers. Wanneer je aan streetfishing doet, heb je genoeg aan een opbergtas voor je schepnet, tacklebox en onthaaktang. De witvissers en karpervissers hebben meer visbenodigdheden om mee te nemen dus dat vraagt om meer opbergruimte. Hiervoor hebben wij de zitkoffer waar men alles in kwijt kan en voor de karpervisser een grote tas met vakken en veel opbergruimte.

De kunstaas vissers zijn gebaat dat ze al hun favoriete kunstaas mee kunnen nemen. De Tackle Bag biedt daarvoor de uitkomst. Dat is een opbergtas met daarin allerlei verschillende tackleboxen en tevens zijvakken voor ander visgerei.

Al onze verschillende soorten viskoffers op een rijtje:

  1. Outdoor opbergtas basic: een handige opbergtas van het merk Outdoor met de afmeting 32 x 18 x 25 cm.
  2. Outdoor opbergtas deluxe: een luxe opbergtas met veel opbergvakken van het merk Outdoor met de afmeting 35 x 37 x 21 cm.
  3. Viskoffer met twee laden: een viskoffer gemaakt van plastic waardoor hij waterafstotend en roestvrij is, met veel handige opbergvakken.
  4. Pro-Tact Sling Bag: populaire schouder vistas voor vissers die aan streetfishing doen. Met een stevige, zachte schouderband zodat je met gemak de hele dag kan rondlopen met de schoudertas zonder last van je schouder te krijgen.
  5. Pro-Tact Streetfishing Bag: een kwalitatieve tas met tackelboxen en veel opbergruimte voor al je streetvissen benodigdheden.
  6. Pro-Tact Spinning Bag: de tas wordt geleverd met 4 kunststof tackelboxen, bevat ruime buitenvakken en 2 ruime zakken in de deksel van de tas die genoeg ruimte bieden voor de benodigde visspullen.
  7. Pro-Tact Lure Carryall Bag: een ruime tas met extra buitenvakken en 4 tackle boxen om goed overzicht te kunnen houden zonder te zoeken naar het juiste kunstaas.

Viskoffer met inhoud bestellen

Wil je een viskoffer met inhoud bestellen? Dat is zeker mogelijk. Neem contact met ons om te mogelijkheden hierover te bespreken.

Wil je meer informatie over een specifieke viskoffer? Wij geven je die graag! Bel of mail ons en wij zullen zo spoedig mogelijk je vraag over de viskoffer beantwoorden.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp