Karper Foudraal

Op zoek naar een nieuwe foudraal om je karperhengels te beschermen? Viskick.nl heeft een breed assortiment aan foudralen, voor zowel hengels die opgetuigd zijn als voor sleeves om een losse hengels te vervoeren of op te bergen.

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Foudraal kopen?

Wil je voorkomen dat je karperhengels beschadigingen oplopen? Gebruik dan altijd een foudraal tijdens het vervoer en voor het weer netjes opbergen van jouw hengels. De keuze voor een foudraal is afhankelijk van: de lengte van jouw hengels, hoeveel hengels wil je vervoeren en/of opbergen en of ze al dan niet opgetuigd in jouw foudraal moeten passen. Of misschien ben je op zoek naar een beschermhoes Sleeves voor je losse hengels. Er zijn meerdere formaten verkrijgbaar.

Luxe of een eenvoudige karper foudraal

Kaper foudralen heb je in verschillende uitvoeringen en in diverse prijsklasses. De wat goedkopere model foudralen hebben vaak geen vakverdeling en zijn voorzien van kunststofritsen. Ze hebben geen mogelijkheid om extra visgerei mee te nemen.

De wat luxere kaper foudralen daartegen zijn vaak gewatteerd, hebben vakverdeling voor je hengel en karpermolen. Dit biedt optimale bescherming. Ze zijn voorzien van gecoate ritsen, een gevoerde schouderriem voor meer draagcomfort en extra zijvakken om schepnet, banksticks en rodpod mee te nemen in jouw foudraal.

Onze foudralen zijn online te bestellen in onze hengelsport webshop van de merken: Prologic, Dam, Carp HunterEnergo Team en Effzett.

Graag advies bij het kopen van een foudraal

Wil je een nieuwe foudraal kopen of is jouw oude foudraal aan vervanging toe, maar je hebt over een bepaald model nog vragen of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of te mailen! Wij geven je graag passend advies bij het aanschaffen van de juiste foudraal.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp