Spinners

Spinners zijn eenvoudig te gebruiken en een geweldige manier om roofvis aan te lokken. Met de juiste technieken kan je grote resultaten behalen door te vissen met spinners.

Er zijn 52 producten.

Item 1-24 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 52 in totaal item(s)

Spinners kopen

Spinners, ook wel blinkers genoemd, zijn een betrouwbare en goedkope manier om roofvis te vangen. Ze zijn een veelgebruikte techniek bij het vissen en bieden veel mogelijkheden voor het vangen van roofvis. Of je nu een ervaren visser bent of gewoon begint met vissen, met een paar spinners in je arsenaal is het gemakkelijk om vis te vangen.

Spinners heb je in verschillende maten en kleuren. Het draaien van de propellor en de bewegingen die dit veroorzaakt, lokt de aandacht van de vis. Bovendien worden spinners veel gebruikt om tegen het oppervlak van het water te werpen om de vis te lokken. De bewegingen van de propellor en de reflectie van het licht maken de spinner aantrekkelijk voor de vis. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, maten en kleuren, waardoor je een spinner kunt kiezen die het best bij je visserij past.

Savage Gear Fat Tail Spin

De Savage Gear Fat Tail Spin een unieke kunstaas die perfect is voor het vissen in zowel zoet als zout water. Het is 5,5cm lang en weegt 9g, waardoor het perfect is voor het vissen in verschillende waterdiepten. De Fat Tail Spin is bedoeld om de aandacht van de vis te trekken, waardoor je meer kans hebt om vis te vangen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare kunstaas, dan is de Savage Gear Fat Tail Spin de perfecte keuze.

Dam Executor Dressed Spinner

Dam is een innovatief hengelsportmerk dat gebruik maakt van de meest geavanceerde technologieën voor het ontwerpen van kunstaas dat effectief is in het vangen van roofvissen. Deze technologieën maken gebruik van kleurveranderingen en unieke bewegingen om de aandacht van de roofvissen te trekken.

Met de spinner Executor Dressed bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig kunstaas dat effectief is in het vangen van roofvissen. Deze innovatieve lijn van kunstaas is ontworpen met een unieke look en geavanceerde technologieën, mag zeker niet ontbreken in je tacklebox.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp