Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 1,00 - € 37,00

Tools

Karpervissen is een populaire en spannende activiteit voor vele sportvissers door heel Nederland. Het vangen van deze grote en uitdagende vissoort vereist echter wel de juiste uitrusting en benodigdheden. In deze tekst zullen wij een paar van deze essentiële benodigdheden uitlichten zodat jij de volgende keer volledig uitgerust kan gaan karpervissen.

Er zijn 31 producten.

Item 1-24 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 31 in totaal item(s)

Naalden

Een betrouwbare haak of haakset is een essentieel voorwerp dat elke serieuze karpervisser bij zich moet hebben. Deze naalden zijn ontworpen om verschillende taken tijdens het vissen makkelijker te maken. De naalden zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en hebben een comfortabele handgreep.

Naalden komen in verschillende formaten en hebben verschillende doeleinden, hieronder staan enkele specifieke naaldsoorten:

1. Boilienaald: Deze naald heeft een fijne punt en is bedoeld om gemakkelijk aas op de hair rig te rijgen. Hiermee kan je snel en efficiënt je haakaas bevestigen zonder dat je het beschadigt.

2. Baiting naald: De baiting naald wordt vaak gebruikt om zacht aas op een rig te rijgen, daarnaast is het ook ideaal om grote hoeveelheden op een hair rig te rijgen.

3. Stringer naald: Deze naald is dun en lang en wordt gebruikt om een PVA-stringer te maken. PVA (Polyvinyl Alcohol) is een oplosbaar materiaal dat je vult met boilies of pellets. Met de stringer needle kun je de PVA-stringer door het haakaas rijgen, waardoor je een aantrekkelijke voerpresentatie krijgt.

4. Splicer naald: Deze naald heeft een gespleten punt en wordt gebruikt om bijvoorbeeld leadcore leaders aan de hoofdlijn te bevestigen. Het is ook handig voor het maken van lussen in rigmateriaal.

Knopentrekker

Een knopentrekker is een handig hulpmiddel om vastzittende knopen op de vislijn los te maken zonder de lijn te breken of beschadigen. Een knopentrekker voorkomt schade aan de lijn en is erg handig bij het openen van kleine haakjes. Een knopentrekker is een onmisbare en compacte gadget die ervoor zorgt dat jouw vislijnen in goede staat blijven.

Onthaaktang

Een onthaaktang is een essentieel onderdeel van elke visuitrusting, vooral als je vist op vissoorten met scherpe tanden. Een onthaaktang is speciaal ontworpen om vissen op een veilige en efficiënte manier te onthaken. Het gebruik van een onthaaktang bevordert het welzijn van de gevangen vis en beschermt de handen van de visser. Een onthaaktang is niet alleen handig maar zorgt er ook voor dat de vis veilig behandeld kan worden zonder letsel aan te brengen.

Meer informatie over karpervissen benodigdheden

Wil je meer informatie over benodigdheden voor karpervissen of heb je advies nodig? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via de mailtelefoon of contactformulier. Ons team bestaat uit ervaren vissers die u deskundig advies kunnen geven of de juiste producten kunnen aanraden.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp