Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 2,00 - € 37,00

Voeren op afstand

Voeren op afstand kun je op diverse manieren doen, met pva zakjes of pva stiks met behulp van een voerboot of rubberboot of gebruik te maken van een werppijp of katapult en dan heb je ook nog de spod en de spomb om mee op afstand te voeren. Viskick.nl heeft een ruim assortiment aan hulpmiddel om op afstand mee te voeren en voor ieder wat wils. Tegen scherpe prijzen.

Er zijn 26 producten.

Item 1-24 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 26 in totaal item(s)

Katapult kopen

Een katapult is een handige tool voor karpervissers om hun aas, zoals boilies, snel en nauwkeurig op de voerplek te krijgen. In plaats van de boilies met de hand uit te gooien, kan de visser met behulp van de katapult het aas ver over het water schieten. Dit is bijzonder nuttig wanneer je wat verder uit de kant vist

Het gebruik van een katapult is eenvoudig, de boilies worden in de katapult geladen en vervolgens worden deze gespannen en gericht op de gewenste locatie. Door de katapult los te laten, wordt het vervolgens naar de voerstek geschoten.

In het kort is een katapult een onmisbaar hulpmiddel voor karpervissers die snel en efficiënt hun aas op de juiste plek willen uitzetten. Of je nu een ervaren visser bent of net begint met het vissen op karpers, een katapult kan je veel tijd en moeite besparen en je de kans bieden om nog succesvoller te vissen.

Werppijp Kopen

Met een werppijp kun je boilies, pellets en partikels op een gemakkelijke manier op je voerstek krijgen, waardoor je meer controle hebt over de hoeveelheid voer en de plek waar het terechtkomt. Dit overschrijdt de kans op aanbeten, omdat de vis zich snel op de voerplek zal analyseren.

Een werppijp is gemakkelijk te gebruiken je hoeft alleen maar de werppijp op te vullen met het gewenste voer en vervolgens met een snelle beweging te werpen. De werppijp zorgt voor een gelijkmatige uitstrooiing, zodat je voer op de gewenste plek komt.

In conclusie is een werppijp een praktische en uitgebreide manier om kleine hoeveelheden boilies, pellets en partikels op je voerstek te krijgen bij de vissen. Het spaart tijd en moeite en deelt de kans op aanbeten door een nauwkeurige uitstrooiing van het voer.

Online je werppijp of katapult bestellen kan in onze webshop viskick.nl. Ook is het mogelijk om je bestelde werppijp of katapult en ander sportvisartikelen op afspraak af te halen in ons filiaal in Nijkerkerveen. heb je nog vragen of advies nodig bij het aanschaffen hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of te mailen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp