Carp Expert Boilie Casting Tube 20MM

Afbeelding 1 van 1

Carp Expert Boilie Casting Tube 20MM

Boilie Casting Tube 20 mm Deze werppijp van het merk Carp Expert is geschikt voor boilies tot 20 mm, voorzien van een foamen handvat voor optimaal grip tijdens het werpen van je boilies naar je voerstek.   Specificaties: - Materiaal: Kunststof - Type:... Lees meer
Boilie Casting Tube 20 mm Deze werppijp van het merk Carp Expert is geschikt voor boilies tot 20 mm, voorzien van een foamen handvat... Lees meer
€ 9,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Boilie Casting Tube 20 mm

Deze werppijp van het merk Carp Expert is geschikt voor boilies tot 20 mm, voorzien van een foamen handvat voor optimaal grip tijdens het werpen van je boilies naar je voerstek.  

Specificaties:

- Materiaal: Kunststof
- Type: Werppijp 20 mm
- Kleur: transparant groen
- Foam handvat
- Lengte: 90 cmReferentie
79652120
Model
Boilie Casting Tube 20MM
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp