Kamasaki Thunder | Spinhengel Set 240

  • -€ 15,05
Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Kamasaki Thunder | Spinhengel Set 240

Spinhengel Set 240 De basis en ruggengraat van onze Thunder-set bestaat uit een universele hengel met een lengte van 240 cm en een werpgewicht van 30 - 60 G. Geschikt voor zacht kunstaas, wiebelaars of zelfs spinners, en dankzij zijn... Lees meer
Spinhengel Set 240 De basis en ruggengraat van onze Thunder-set bestaat uit een... Lees meer
€ 65,00
€ 49,95
Niet op voorraad

Spinhengel Set 240

De basis en ruggengraat van onze Thunder-set bestaat uit een universele hengel met een lengte van 240 cm en een werpgewicht van 30 - 60 G.

Geschikt voor zacht kunstaas, wiebelaars of zelfs spinners, en dankzij zijn gewervelde blank schrikt hij niet van de wat grotere vissen. Het is een perfecte keuze voor vissers die nieuw zijn in het spinnen en op zoek zijn naar een echt goede prijs-kwaliteitverhouding.

De lichtgewicht spinhengel van slechts 230 gram is geschikt voor de hele dag spinnen.

De Thunder Spin- 4000 past perfect op de hengel en met zijn Multi-lamellen remsysteem is instelbaar over een breed bereik en doseert de lijn nauwkeurig tijdens het drillen, waardoor de kans op het verliezen van vis wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er 100 meter Super Braid gevlochten lijn en een Wizard lip grip meegeleverd!

Tot slot, als de essentie van spinnen, kan kunstaas ook niet worden weggelaten.

Een Kamasaki Super Lure aaspakket wordt geleverd met onze spinning kit met een handige plastic doos.

Totale inhoud van de set:

- Kamasaki Thunder Spinhengel 240 cm

- Kamasaki Thunder Spinmolen 4000

- Kamasaki Super Kunstaas Set

- 100 meter Kamasaki Super Braid gevlochten lijn

- Wizard lip grip

Model
Kamasaki Thunder | Spinhengel Set 240
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp