SpodHengel

Wanneer je vanaf de kant over een langere afstand een voerplek wilt creëren dan kun je dat met een spod (een soort raket met voer erin) doen. Je hebt drie verschillende soorten spods small, medium of large. Voor een small en een medium spod kun je uit de voeten met een spodhengel van 3.5 LBS, ga je een large spod gebruiken is het aan te raden om een spodhengel te gebruiken van 5 LBS.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Spodhengel kopen

Bij het maken van een voerplek met een spodhengel is het belangrijk om de juiste techniek te gebruiken, zodat het voer op de juiste plek terecht komt.

Voerplek maken met een Spod

Een voerplek maken met een spodhengel begint met het uitzoeken van de juiste plek. Vervolgens wordt de spod in de hand genomen en met een gerichte worp naar de juiste plek gegooid. Als de worp juist is, zal het voer op de juiste plek terecht komen.

De voerplek wordt dan vervolgens gemonitord, om te zien of er vissen in de buurt zijn. Als dit het geval is, kunnen er aanpassingen worden gedaan aan de voerplek, zoals het toevoegen van meer voer, of het veranderen van de locatie.

Al met al is het maken van voerplekken met een spodhengel een populaire techniek onder karpervissers. Door de juiste technieken te gebruiken kan een voerplek worden gemaakt die vissen aantrekt.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp