Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 2,00 - € 18,00

PVA systemen

PVA, ook wel bekend als Polyvinyl Alcohol, is een veelgebruikt type materiaal in de karper visserij en heeft de manier waarop vissers aas aanbieden aan vissen drastisch veranderd. PVA is beschikbaar in verschillende varianten zoals tasjes, tape en mesh. Als je meer wilt weten over PVA karper, lees dan verder.

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is PVA?

Zoals eerder vermeld staat, staat PVA voor Polyvinyl Alcohol. PVA is een populair materiaal dat veel wordt gebruikt tijdens het karpervissen als oplosbaar materiaal om aas op een effectieve manier aan te bieden aan de vis. PVA wordt gebruikt om aas in te pakken en om de haak te bevestigen. Wanneer PVA in contact komt met water lost het langzaam op en wordt het aas verspreid, waardoor een aantrekkelijke voedselplek ontstaat voor de vissen. Het gebruik van PVA leidt tot betere vangresultaten en biedt vissers de mogelijkheid om aas nauwkeurig te presenteren.

PVA zakjes karper

PVA zakjes voor karpers zijn erg populair onder vissers omdat het de mogelijkheid biedt om het aas simpel in een zakje te stoppen en aan te bieden aan de vis. Het aas kan gecontroleerd worden aangebracht op de juiste plek en lost op in het water.

Doordat het aas op een plek wordt aangebracht, creëer je een voedselplek die meerdere vissen aantrekt, dit vergroot de vangprestaties en bevordert de viservaring. PVA zakjes zijn essentieel voor iedereen die efficiënt wil vissen op karpers.

Voordelen van PVA

PVA biedt diverse voordelen voor vissers, met name voor het karper vissen. Hieronder staan enkele voordelen van PVA:

1. Nauwkeurig aas aanbieden: Een van de grootste voordelen van PVA is dat jij als visser eenvoudig en nauwkeurig aas kan aanbieden aan de vissen.

2. Veelzijdig: Met PVA kunnen vissers verschillende soorten aas combineren en in één zakje of netje verpakken. Dit stelt hen in staat om een aantrekkelijke en gevarieerde voedselplek te creëren voor de karper.

3. Vermindert aasverspilling: PVA zakjes zijn meestal ontworpen om slechts een kleine hoeveelheid aas te bevatten. Dit minimaliseert verspilling van aas, omdat vissers alleen het benodigde aas voor elke worp gebruiken, in plaats van grote hoeveelheden te verspreiden.

4. Efficiënte voedselplek: Door het langzame oplossen van PVA blijft het aas geruime tijd rondom de haak aanwezig. Hierdoor kunnen vissers een effectieve voedselplek creëren die de karper geleidelijk aantrekt en vasthoudt.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over PVA karper of wil je advies voor het samenstellen van de juiste uitrusting? Neem dan contact met ons op; onze specialisten helpen jou graag verder. Je kan ons contacteren via de mailtelefoon of het contactformulier.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp