Navulling PVA 25mm x 7m | Hexa Mesch | Fast Melt

Afbeelding 1 van 1

Navulling PVA 25mm x 7m | Hexa Mesch | Fast Melt

De PVA navulling van Carp Expert is bedoeld voor wanneer je al beschikt over een koker en stamper om PVA-sticks te maken. Deze navulling heeft een lengte van 7 meter. Diameter: 25mm  Lost snel op Lees meer
De PVA navulling van Carp Expert is bedoeld voor wanneer je al beschikt over een koker en stamper om PVA-sticks te maken. Deze navulling heeft... Lees meer
€ 9,65

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

De PVA navulling van Carp Expert is bedoeld voor wanneer je al beschikt over een koker en stamper om PVA-sticks te maken.

Deze navulling heeft een lengte van 7 meter.

Diameter: 25mm 

Lost snel op

Referentie
30141725
Type
Navulling PVA 25mm x 7m | Hexa Mesch | Fast Melt
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp