De hengelsportzaak Viskick.nl is dé bestemming voor alle hengelsportliefhebbers. Of je nu een beginner of een ervaren visser bent, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag aan het water. Van hengels tot rodpods en molens tot viskoffers, wij hebben het allemaal! 

Ons assortiment met visspullen bestaat uit producten van de hoogste kwaliteit en van de beste merken uit de visindustrie. 

Grote selectie van vishengels in de hengelsportzaak 

Iedereen die van vissen houdt, heeft natuurlijk een vishengel nodig! Wij hebben voor het vissen op alle soorten vis, hengels in ons assortiment in de hengelsportzaak. Hieronder zullen wij een aantal populaire vishengels uitlichten:

  1. Karperhengel: in het assortiment van de karperhengels kun je dit onderverdelen in twee groepen namelijk het statisch of actief karpervissen. Bij statisch karpervissen vis je vaak op een grotere afstand op een gemaakte voerplek met een rodpot en piepers. Bij actief karpervissen vis je niet ver uit de kant en zoek je de vis op.
  2. Werphengel: een werphengel wordt gebruikt om lijn en aas over grote afstanden te werpen waardoor je jouw prooi kunt bereiken in moeilijk te bereiken gebieden.
  3. Telescoop werphengel: een telescopische werphengel is een uitschuifbare werphengel die eenvoudig in- en uitgeschoven kan worden wat ideaal is voor het transporteren en opslaan van de hengel.
  4. Volledige assortiment vishengels: ook in ons assortiment vind je de feederhengels, meervalhengels en meer.

Een vishengel is onmisbaar voor iedereen die van vissen houdt en het kiezen van de juiste hengel kan het verschil maken tussen een succesvolle visdag en een dag zonder vis. Wij adviseren je graag!

Assortiment met visspullen

Met allen een goede vishengel ben je er helaas niet. Om je prooi te kunnen bereiken heb je namelijk meer visspullen nodig waaronder bijvoorbeeld:

  1. Een stevige vislijn: vislijnen hebben we in verschillende materialen waaronder nylon, fluorocarbon en gevlochten lijn. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschap zoals rekbaarheid, sterkte en onzichtbaarheid onder water. We hebben verschillende diktes van lijn, afhankelijk van de vis waarmee je wilt vissen.
  2. Schepnet: wanneer je grotere vissen wil vangen, dan is het haast onmogelijk om dit zelf uit het water te tillen. Met een schepnet kun je de vis in de boot of aan het vaste land krijgen. Er zijn schepnetten met een lange stok, die kunnen gebruikt worden voor het vangen van grote vissen in diepe wateren.
  3. Viskoffer: om alle visspullen overzichtelijk en makkelijk te vervoeren is een viskoffer erg handig. Door de opbergvakken kun je de materialen netjes verzamelen zodat je niks kunt kwijtraken.
  4. Rodpods: een rodpod is een stevige ondersteuning voor hengels die gebruikt kunnen worden bij het vissen met meerdere hengels tegelijk. Het is een standaard die speciaal ontworpen is voor het ondersteunen van hengels in de juiste positie. Het bestaat uit een stevig frame, dat voorzien is van verstelbare poten.
  5. Mis je iets? Ben je naar een specifiek visitem op zoek? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren hiernaar. 

Deskundig advies van ervaren vissers in de hengelsportzaak Viskick.nl

Achter de hengelsportzaak Viskick.nl zit deskundig personeel dat bestaat uit ervaren vissers die je goed advies kunnen geven over de beste visbenodigdheden. Wij willen zelf alleen met goede degelijke materialen vissen daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste leveranciers die onze visspullen leveren. 

Online hengelsportzaak

Onze hengelsportzaak kun je online bekijken maar daarnaast kun je bij ons ook terecht voor professioneel advies en tips van onze experts. Of je nu op zoek naar visbenodigdheden voor het karpervissen of naar een feederhengel, wij hebben de kennis in huis om je te helpen. Bel of mail ons voor persoonlijk advies!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp