Partikels|Pellets |Additieven

Het gebruik van partikels, additieven en pellets in je lokvoer is een veelgebruikt lokmiddel in de visserij op karper en witvis. Deze aassoorten bieden een scala aan voordelen, variërend van hun voedingswaarde tot hun aantrekkingskracht op verschillende vissoorten. Zo creëer je met pellets en partikels door je lokvoer de perfecte voerplek.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Partikels en Pellts voor het karpervissen en witvissen

Het gebruik van partikels en pellets is een veelgebruikte techniek in de visserij op karper en witvis. Deze aassoorten bieden een scala aan voordelen, variërend van hun voedingswaarde tot hun aantrekkingskracht op verschillende vissoorten.

Partikels kopen bij Viskick.nl

Partikels zijn eigenlijk gewoon zaden, granen of peulvruchten die zijn voorbereid voor gebruik als aas. Ze kunnen variëren van hennepzaad tot maïs, tarwe, boekweit en nog veel meer. Wat partikels zo effectief maakt, is hun natuurlijke aantrekkingskracht op vissen vanwege hun geur, smaak en textuur. Bovendien kunnen ze worden bereid met toevoegingen zoals zout, suiker, kruiden of specerijen om hun aantrekkingskracht te vergroten.

Pellets gebruiken als haakaas

Pellets zijn samengeperste voerbolletjes die zijn samengesteld uit een mix van verschillende ingrediënten, zoals vismeel, maïsmeel, sojameel en andere voedzame componenten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van micro-pellets tot grote pellets, wat betekent dat ze geschikt zijn voor verschillende vissoorten en verschillende visomstandigheden. Pellets hebben het voordeel dat ze langzaam oplossen in water, waardoor ze langdurig aantrekkelijk blijven voor vissen.

Liquids en additieven kopen?

Het gebruik van additieven bij het vissen op karper en witvis is een veelbesproken onderwerp onder hengelsportliefhebbers. Additieven, zoals lokstoffen, geuren en smaakversterkers, worden vaak gebruikt om de aandacht van vissen te trekken en hun eetlust te stimuleren. Deze stoffen kunnen in verschillende vormen komen, zoals vloeibare dips, poeders, sprays of zelfs in de vorm van pellets of boilies die al doordrenkt zijn met smaakstoffen.

Additieven en liquids voor door je lokvoer

Voor het vissen op karper worden vaak vloeibare additieven gebruikt zoals zoete smaken, zoals vanille, banaan, aardbei en ananas. Deze geuren kunnen karper aantrekken en hen helpen het aas te lokaliseren. Daarnaast worden ook zoute en hartige additieven zoals kruiden, visoliën of zelfs kaas gebruikt om karper aan te trekken, vooral in wateren waar deze smaken natuurlijk voorkomen.

Voor het vissen op witvis worden vaak additieven gebruikt die de natuurlijke voedselbronnen van deze vissoorten nabootsen. Dit kan zijn in de vorm van vismeel, bloedwormen, maden of andere kleine organismen waar witvis van nature op jaagt. Daarnaast worden ook zoete smaken zoals vanille of chocolade gebruikt om witvis aan te trekken, vooral bij vissen zoals brasem.

Bezoek onze showroom in Nijkerkerveen of bestel online je additieven bij Viskick.nl

Het gebruik van additieven kan een effectieve manier zijn om de vangst te verbeteren, maar het is belangrijk om te onthouden dat het succes van het vissen op karper en witvis afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de omgeving, het seizoen en het gedrag van de vis op dat moment. Experimenteer dus gerust met verschillende additieven en ontdek wat het beste werkt in jouw viswater. Kom eens langs in onze showroom in Nijkerkerveen en ontdek ons assortiment aan hoogwaardige partikels, additieven en pellets. Ons deskundig team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en geeft graag advies om jouw vissessie een succes te maken.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp