Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 3,00 - € 160,00

Hengelsteunen

Voor iedere hengelsportliefhebber is het gebruik van hengelsteunen essentieel om de vissessie soepel en succesvol te laten verlopen. Hengelsteunen stabiliseren namelijk de hengels, waardoor vissers handsfree kunnen genieten van de tijd aan het water. Zo heb je tijdens het vissen de vrijheid om andere taken uit te voeren, zoals het aas aanpassen, een snack nemen of gewoon ontspannen terwijl je wacht op een beet. Dit maakt het vissen niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler. 

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

De voordelen van het gebruik van hengelsteunen

Hengelsteunen bieden verschillende voordelen voor hengelsportliefhebbers, variërend van praktisch gemak tot verbeterde prestaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Stabiliteit: hengelsteunen bieden een stabiele basis voor hengels, waardoor ze stevig op hun plaats blijven. Dit is met name handig bij het vissen op krachtige vissen of in omstandigheden met sterke stroming, waar een stevige bevestiging essentieel is om breuk van de hengel te voorkomen.
  • Handsfree vissen: door een hengel in een steun te plaatsen, kunnen vissers handfsree andere taken uitvoeren.
  • Meerdere hengels tegelijkertijd beheren: hengelsteunen stelt je in staat om meerdere hengels tegelijkertijd te beheren. Dit is vooral handig voor degenen die meerdere vislijnen in het water hebben om de kans op vangst te vergroten.
  • Voorkomen van vermoeidheid: het langdurig vasthouden van een vishengel kan vermoeiend zijn. Hengelsteunen verminderen vermoeidheid doordat je niet de hele tijd de hengel hoeft te dragen. Dit is vooral prettig bij langere visdagen.
  • Bescherming van de hengel: door de hengel in een steun te plaatsen, wordt het risico op beschadiging verminderd. Dit is vooral belangrijk bij gevoelige hengels of bij gebruik in omgevingen waar obstakels de hengel kunnen beschadigen. 
  • Aanpassing aan diverse omstandigheden: hengelsteunen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten die geschikt zijn voor diverse visomgevingen. Of je nu vanaf de oever vist of op een boot bent, er is een hengelsteun die aan je behoeften voldoet.
  • Verbetert de focus op de beet: met behulp van een hengelsteun, kun je beter een aanbeet herkennen omdat de hengel stevig is bevestigd, is het gemakkelijker om te detecteren wanneer een vis bijt. 

Hengelsteunen in diverse soorten

Hengelsteunen zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen. Van eenvoudige grondsteunen tot geavanceerde steunen, wij hebben een breed scala aan opties beschikbaar. Sommige modellen zijn zelfs verstelbaar, zowel in de lengte als de hoogte waardoor je de hengel kan aanpassen aan de specifieke omstandigheden. 

Hengelsteunen kopen

Of je nu een beginnende visser bent of een doorgewinterde professional, de juiste hengelsteun kan het verschil maken. Bij Viskick.nl begrijpen wij dat als geen ander. Wij streven er dan ook naar om aan de wensen van iedere visser te voldoen. Heb je vragen over ons hengelsteunen assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Onze klantenservice staat klaar om je vragen te beantwoorden. 

Maak een afspraak in de showroom whatsapp