Rod Pod Neo Compact | 4 Rod

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Rod Pod Neo Compact | 4 Rod

De Carp Expert Neo Compact Rodpod is geschikt voor het vissen met 4 hengels en is volledig verstelbaar in zowel de lengte als de hoogte. De rodpod is geschikt voor elke type ondergrond, de poten zijn verstelbaar dat zorgt ervoor dat de rodpot altijd stevig opgesteld kan worden. Het frame is... Lees meer
De Carp Expert Neo Compact Rodpod is geschikt voor het vissen met 4 hengels en is volledig verstelbaar in zowel de lengte als de hoogte. De rodpod... Lees meer
€ 84,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De Carp Expert Neo Compact Rodpod is geschikt voor het vissen met 4 hengels en is volledig verstelbaar in zowel de lengte als de hoogte. De rodpod is geschikt voor elke type ondergrond, de poten zijn verstelbaar dat zorgt ervoor dat de rodpot altijd stevig opgesteld kan worden. Het frame is gemaakt van duurzaam aluminium inclusief handige draagtas.

Specificaties:

-       Afmeting: 70 x 37 cm

-       Gemaakt van duurzaam aluminium

-       In hoogte verstelbaar 37 – 83 cm

-       Verstelbare lengte 70 – 124 cm

-       Gewicht 2.55 kg

-       Inclusief handige draagtas

Model
Rod Pod Neo Compact | 4 Rod
Merk:
Carp Expert

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp