Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 5,00 - € 94,00

Schepnetten

Een schepnet is een handig hulpmiddel bij het vissen. Een kleiner visje til je nog uit het water, maar wanneer je een grotere gevangen vis netjes en onbeschadigd op de kant wil krijgen om hem te onthaken, heb je een schepnet nodig. Gelukkig hebben wij verschillende soorten schepnetten in huis, uit voorraad leverbaar.

Schepnetten kopen | Verschillende schepnetten voor vissen | Viskick.nl

Er zijn 31 producten.

Item 1-24 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 31 in totaal item(s)

Schepnet kopen

Wil je een schepnet kopen? Of je nu gaat karpervissen, roofvissen of witvissen, het is altijd handig een schepnet bij je te hebben. Wel maakt het uit wat voor soort vis je wil vangen met het schepnet. Wij hebben verschillende soorten schepnetten zodat je voor elke vissoort een geschikte schepnet hebt.

Wanneer een schepnet gebruiken?

Wanneer je regelmatig gaat vissen op karpers, roofvissen of witvissen en deze zijn erg groot en zwaar, dan is het haast onmogelijk om dit uit het water te tillen. Ook is het niet verstandig om zware vissen uit het water te tillen met een vishengel. Met een visnet kun je de vis in de boot of aan het land krijgen. 

Verschillende soorten schepnetten

Omdat het bij het kopen van een schepnet belangrijk is om rekening te houden met het soort vis die je wil vangen, hebben wij voor de vissoorten verschillende schepnetten:

  • Schepnet Karper: de grootste schepnetten worden gebruikt bij het karper vissen. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 32’’ met een steel vanaf 170 cm. 
  • Schepnet Snoek: de roofvis schepnetten is een kleiner schepnet dan die bij karper vissen wordt gebruikt en is meestal inklapbaar. Gemaakt van zachte materialen en een rubberen coating zodat er hete achtergebleven slijm, eenvoudiger schoon te maken is.
  • Schepnet steel: we hebben meerdere schepnetstelen op voorraad in verschillende afmetingen van 2 meter tot en met 4 meter. 

De beste merken voor een schepnet

Wij hebben verschillende merken waarvan wij de schepnetten aan u kunnen leveren:

  • DAM: één van de oudste merken binnen de hengelsport is DAM, opgericht in 1833 waarin ze zijn begonnen met het produceren van kunstaas. Naast Nederland is DAM ook erg populair in België en Engeland.
  • Savage Gear: Savage Gear is een toonaangevend merk op het gebied voor de roofvisserij van onder andere kunstaas, hengels, kleding, opbergsystemen en diverse tools. Savage Gear valt onder Svendsen Sport.
  • Carp Expert: producten van hoogwaardige kwaliteit.
  • Prologic: hengelsportproducent met verschillende visproducten van kwaliteit voor betaalbare prijzen.

Visnet kopen bij VisKick

Als je van plan bent om een visnet te kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij VisKick hebben wij een ruim assortiment van verschillende visnetten en schepnetten die variëren in materialen, formaten en doeleinden. Hierdoor vind je bij ons een visnet dat geschikt is voor elke viservaring.

Wil je de visnetten liever fysiek bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp