Carp Expert Mesh Systeem

Mesh is een gaasje/netje dat je vult met aas dat je aan je onderlijn bevestigd, zo heb je wat extra voer precies op de goede plek liggen bij je haak.

Carp Expert Mesh systeem 

Bestaat uit drie verschillende soorten diameter en structuren, zodat u altijd het beste PVA-type kunt vinden voor de vissituatie en de aasmethode. Gezien het weefsel van het gaas, kunnen we onderscheid maken tussen drie hoofdtypen "micro", "hexa mesh" en "anti-raffeling". Hun diameters zijn respectievelijk 25 mm, 35 mm en 45 mm. Gaasvullingen zijn verkrijgbaar voor alle drie de typen.

De 45 mm-versie kan een uitstekende keuze zijn voor grote boilies, pellets en aasbootvissen wanneer u een grote hoeveelheid aas rond uw haak wilt afleveren. Aan de andere kant is de 35 mm-versie een universeel gaas dat effectief kan zijn in allerlei vissituaties. Ten slotte is de 25 mm-versie voor kleinere kousen, vooral wanneer u op afstand vist.

In het geval van aas van grotere afmetingen, raden we het gebruik van de "hexa mesh" of de "anti raffeling" aan. Het materiaal van de laatste is extreem duurzaam, dus het kan een goed idee zijn om het te gebruiken met pellets met scherpe randen. De "micro" biedt een uitstekend alternatief voor het afleveren van kleine zaden, pellets en levend aas in uw voergebied.

Met wat oefening kun je je PVA-kousen zelf maken. Nadat je het uiteinde van de PVA hebt geknoopt ,vul je deze met het aas dat je wilt gebruiken. Maak het vervolgens met behulp van de zuiger zo compact als u wilt. Rol nu voldoende PVA uit om een lus te vormen om er een platte knoop in te leggen, knoop aantrekken en afknippen en u PVA-kous is klaar om mee te vissen.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp