Buzzerbars

Een buzzerbar is een onmisbaar instrument voor karpervissers. Buzzerbars zijn metalen staven met schroefdraadpunten, ontworpen om beetmelders en hengelsteunen stevig vast te zetten. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor buzzerbars waar één of twee banksticks aan bevestigd kunnen worden. Licht van gewicht en ruimtebesparend, zijn deze bars ideaal voor karpervissers die geen grote rodpod mee wil nemen.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Buzzerbar kopen

Het kopen van buzzerbar is van essentieel belang voor karpervissers, aangezien het de basis is van statisch karpervissen. Deze metalen staven, verkrijgbaar in diverse maten en lengtes, dienen als basis voor de beetmelder en achtersteuntjes. Je keuze hangt af van het aantal hengels waarmee je wilt vissen.

Voordelen van een Buzzerbar

Het gebruik van een buzzerbar biedt meerdere voordelen. Allereerst voorkomt het dat hengels wegglijden of omvallen, wat zorgt voor een veilige en stabiele opstelling. 

Daarnaast maakt de buzzerbar het mogelijk om meerdere beetmelders te monteren, waardoor je meerdere hengels tegelijkertijd kunt inzetten.

Buzzerbars zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Ze kunnen eenvoudig aan banksticks worden bevestigd via schroef- of kliksystemen. Bovendien zijn veel modellen voorzien van verstelbare banksticks, waardoor je de hoogte naar wens kunt aanpassen.

Bevestiging en gebruik

Het bevestigen van een buzzerbar aan een bankstick is eenvoudig, met behulp van een schroefsysteem of klikmechanisme. Zorg ervoor dat de buzzerbar stevig is bevestigd om loskomen tijdens het vissen te voorkomen. Nadat de buzzerbar is geplaatst, kunnen de beetmelders en achtersteuntjes moeiteloos worden bevestigd via schroef- of kliksystemen.

Ons buzzerbar assortiment

Ontdek ons gevarieerde assortiment buzzerbars in onze webshop, waaronder:

Buzzerbars 2 rod

Avenger Buzz Bar Kit voor 2 hengels: Deze buzzerbar set van Prologic is ontworpen voor 2 hengels, inclusief een handige draagtas. Het geheel is licht van gewicht, en de meegeleverde banksticks kunnen in hoogte worden versteld.  

Buzzerbars 3 rod

Avenger Buzz Bar Kit voor 3 hengels: De Avenger buzzerbar set van Prologic is gemaakt voor 3 hengels en vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in een stijlvolle zwarte kleur. De bijgeleverde banksticks zijn verstelbaar in hoogte en dankzij de compacte draagtas is het geheel eenvoudig mee te nemen naar de waterkant.

Verschil tussen rodpods en buzzerbars

Zowel rodpods als buzzerbars zijn hulpmiddelen die vaak worden gebruikt bij het karpervissen, maar ze verschillen in hun ontwerp, functie en toepassing.

Een rodpod biedt een bredere basis en is geschikt voor het plaatsen van meerdere hengels op verschillende posities. Het is handig op verschillende ondergronden, terwijl een buzzerbar gemakkelijker te verplaatsen is en meer geschikt is voor mobiele vissers.

Rodpods zijn vaak veelzijdiger omdat ze meerdere hengels kunnen ondersteunen en verstelbaar zijn voor verschillende omstandigheden. Buzzerbars zijn eenvoudiger van opzet en meer gericht op het efficiënt organiseren van hengels dicht bij elkaar.

Buzzerbars zijn over het algemeen compacter en lichter, wat ze gemakkelijker maakt om mee te nemen naar de waterkant, terwijl rodpods meer ruimte innemen en soms minder draagbaar zijn.

Ga voor een top viservaring met Viskick.nl

Kies voor de ultieme viservaring door buzzerbars toe te voegen aan je visspullen. Bij Viskick.nl staan we voor je klaar om je te voorzien van hoogwaardige buzzerbars en andere belangrijke hengelsportaccessoires. Neem een kijkje in onze webshop en investeer voor fantastische visavonturen! 

Maak een afspraak in de showroom whatsapp