Buzzerbars

Een buzzerbar is een staaf met een of meerdere schroefdraad punten waar je de beetmelder en losse hengelsteunen in kan draaien. De buzzerbar schroef je dan weer op een bankstick. Er zijn buzzerbars verkrijgbaar waar 1 bankstick aan geschroefd kan worden en er zijn buzzerbars waar er 2 banksticks aan geschroefd kunnen worden. Buzzerbars zijn licht van gewicht en nemen weinig ruimte in beslag. Ze zijn ideaal voor de karpervisser die geen grote rodpod mee wil nemen naar de waterkant.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Buzzer Bar Kopen

Een buzzerbar is een essentieel hulpmiddel voor karpervissers, omdat het de basis vormt van het statisch vissen op karper. In wezen is het een metalen staaf met meerdere bevestigingspunten voor de beetmelder en achtersteuntjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes. De aankoop van een buzzer bar is afhankelijk van de aantal hengels waarmee je wilt gaan vissen.

Het gebruik van een buzzerbar heeft verschillende voordelen voor karpervissers. Ten eerste ondersteunt hij de hengel en voorkomt dat de hengels niet wegglijden of omvallen. Dit zorgt voor een veilige en stabiele opstelling tijdens het vissen. Daarnaast biedt de buzzerbar de mogelijkheid om er meerdere beetmelders op te monteren, zodat er meerdere hengels tegelijkertijd gebruikt kunnen worden om te vissen.

Het bevestigen van een buzzerbar aan de bankstick is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van een schroefsysteem of een klikmechanisme. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de buzzerbar stevig is bevestigd, zodat deze niet loskomt tijdens het vissen. Zodra de buzzerbar op zijn plaats zit, kunnen de beetmelders en achtersteuntjes eenvoudig worden bevestigd aan de buzzerbar. Dit kan met behulp van een schroefsysteem of een kliksysteem.

Concluderend is de buzzerbar een belangrijk hulpmiddel voor karpervissers, omdat het de basis vormt van het statische vissen op karper. Door het gebruik van een buzzerbar kunnen karpervissers hun opstelling organiseren en aanpassen aan de omstandigheden en hun voorkeuren en zo de beste resultaten behalen.

Ons assortiment buzzer bars in onze webshop bestaat uit diverse merk zoals de Avenger Buzz Bar Kit geschikt voor 3 hengels met handige draagtas van Prologic of de Kamasaki Bankstick Kit Set geschikt voor 2 hengels.

Vragen over de Buzzer Bar

Wil je meer informatie over de buzzer bar? Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om je vraag te stellen. Je kunt ons bellen en mailen!

whatsapp