Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 1,00 - € 25,00

Kunstaas

Met kunstaas wordt gevist om verschillende soorten vissen te kunnen vangen. De kunstaas heeft meestal de vorm van een visje. Iedere visser heeft zijn eigen voorkeur van kunstaas om mee te vissen, daar hebben wij rekening mee gehouden in ons uitgebreide assortiment met kunstaas. Wij hebben dit op voorraad in allerlei kleuren en verschillende maten. Enkele voorkomende vormen van kunstaas zijn bijvoorbeeld softbaits, spinnerspluggen en jerkbaits.

Er zijn 173 producten.

Item 1-24 van 173 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 173 in totaal item(s)

Kunstaas kopen

Kunstaas kun je bij ons al kopen vanaf € 2,-. De kunstaas in onze webshop ziet er realistisch uit in de vorm van een vis en kunnen haast niet van levensecht onderscheidt worden. Neem bijvoorbeeld de Savage Gear 4D Kunstaas, deze kunstaas is van 4D Photo Chrome-huidafdruk waardoor het niet van levensecht te onderscheiden is. Of de 3D Shrimp Twitch van Savage Gear, erg realistische kunstaas in de vorm van een garnaal. 

Alle kunstazen zijn gemaakt met een supersterke haak en de meeste kunstazen zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Kunstaas voor alle vissoorten

Het kunstaas dat het beste voor je werkt hangt af van welke vissoort je wilt vangen:

Kunstaas roofvis

Voor alle soorten roofvissen hebben wij kunstazen. Bekijk hier onze volledig collectie met onder andere pluggen, shads en spinners voor de baars, snoekbaars en de snoek.

Kunstaas snoek

Om een roofvis zoals de snoek te kunnen vangen, wordt er vaak gevist met kunstaas die meestal de vorm van een visje heeft. Wij hebben meer dan 100 verschillende soorten kunstazen om een snoek mee te kunnen vangen.

Kunstaas snoekbaars

De snoekbaars kan het beste gevangen worden met pluggen, shads en spinners. Het meest populaire kunstaas onder de snoekbaars zijn de shads. Shads zijn zacht kunstaas gemaakt van siliconen en worden ook wel softbaits genoemd. Door de weekmakers in de siliconen blijft de shad mooi zacht en krijgt het in het water een zeer natuurlijke actie wat niet onderdoet aan een echt visje. 

Advies over de juiste kunstaas?

Wil je advies over welke kunstaas geschikt is voor de soort vis die je wilt vangen? Wij denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij je passend advies kunnen geven over het kunstaas.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp