Savage Gear | Cravity Crank MR | Bleu Chrome 5.8CM / 9G | Floating

Bleu Chrome
Afbeelding 1 van 1
Bleu Chrome
Afbeelding 1 van 1

Savage Gear | Cravity Crank MR | Bleu Chrome 5.8CM / 9G | Floating

Cravity Crank MR Deze Crankbait Gravity Crank MR van Savage Gear heeft veel details, en is leverbaar in 2 verschillende gewichten 9 gram of 19 gram werpgewicht. Deze plug heeft veel waterverplaatsing bij het binnen draaien, een brede actie, met hoog drijfvermogen, vierkante snavel met... Lees meer
Cravity Crank MR Deze Crankbait Gravity Crank MR van Savage Gear heeft veel details, en is leverbaar in 2 verschillende gewichten 9 gram... Lees meer
€ 8,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Cravity Crank MR

Deze Crankbait Gravity Crank MR van Savage Gear heeft veel details, en is leverbaar in 2 verschillende gewichten 9 gram of 19 gram werpgewicht. Deze plug heeft veel waterverplaatsing bij het binnen draaien, een brede actie, met hoog drijfvermogen, vierkante snavel met een hoge gewelfde rug, ingebouwde rammelaar. Het ideale kunstaas om mee op diverse soorten roofvis te vissen zoals snoek, baars, snoekbaars en roofblei.

- Wiebelende brede actie
- Ingebouwde rammelaar
- Drijvend
- Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
- Magnetisch systeem voor verre worpen
- SGY 1X BN dreggen
- Gesmede sterke splitringen
- Tank getest

Specificaties:

Merk

Savage Gear

Categorie

Kunstaas

Groep

Pluggen 

Type

Gravity Crank MR 

Lengte 

5.8 cm / 7.3 cm

Gewicht

9 gr / 19 gr

Haakmaat      

#6 / #4

Duikdiepte

1.3 – 1.6 m / 1.4 – 2 m

VPE 

1

Referentie
71679
Model
Cravity Crank MR / Floating
Merk:
Savage Gear

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp