Filteren op

Merk

Prijs

  • € 11,00 - € 297,00

Beetmelders

Een beetmelder is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt bij het vissen. Het helpt je om te weten wanneer er een vis aan de haak zit, ook wanneer je niet in de buurt bent van je hengel. De beetmelder werkt door het detecteren van beweging op de hengeltop en geeft vervolgens een signaal af om de visser te waarschuwen.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Verschillende soorten beetmelders

Er zijn veel verschillende soorten beetmelders op de markt, maar de meest populaire modellen hebben een aantal gemeenschappelijke functies. Een beetmelder bestaat meestal uit een detector, een zender en een ontvanger. De beetmelder zendt een signaal naar de ontvanger, die vaak aan de visserskant van het water staat opgesteld. Hierdoor kan de visser snel en gemakkelijk reageren wanneer een karper aan het aas trekt.

Er zijn echter wel enkele cruciale overwegingen bij het gebruik van een beetmelder. Ten eerste is het belangrijk om de gevoeligheid van de beetmelder correct in te stellen, zodat je alleen waarschuwingssignalen krijgt wanneer er een karper aan het aas trekt. Anders kan de beetmelder jou constant lastigvallen met vals alarm, wat erg vervelend kan zijn.

Ten tweede is het belangrijk om je beetmelder correct te positioneren. Plaats de beetmelder op een stevige rodpod of bankstick, zodat deze niet beweegt wanneer er een karper aan het haakaas trekt. Hou de ontvanger binnen handbereik wanneer je ontspannen in jouw tentje zit, terwijl je wacht op een beetje actie. Zodra de beetmelder afgaat, weet je dat het tijd is om in actie te komen.

Beetmelder kopen

Al met al kan het gebruik van een beetmelder jouw viservaring verbeteren en je helpen meer succes te boeken bij het vangen van jouw karper. Door de juiste instellingen te kiezen, jouw beetmelder correct te positioneren en jouw aas goed te presenteren, kun je als karpervisser een geweldige dag aan de waterkant hebben.

Beetmelder online uitzoeken bij Hengelsport Webshop Viskick.nl

In onze online hengelsport webshop Viskick.nl hebben wij een uitgebreid assortiment beetverklikkers voor het statisch karpervissen. U kunt kiezen uit een set beetmelders of voor een enkele beetmelder. Wij verkopen diverse merken beetmelders, onder andere van Prologic, Carp Expert, Delphin en Energo. Deze staan voor gunstige prijzen online te koop.

Zoek je naast beetregistratie nog andere karper gerelateerde visspullen? Dan kan online van achter jouw laptop 24/7 in onze webshop. Daar vindt je onder andere: karperhengels, rodpods, schepnettenonthaakmatten en nog veel meer op het gebied voor de karppervisserij. Er zit vast iets bij wat nog ontbreekt in jouw karperuitrusting.

Vragen over de beetmelder?

Wil je meer informatie over de beetmelder? Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw vraag te stellen. Je kunt ons bellen of mailen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp