Bedchairs & Slaapzakken

Ontdek ultiem comfort aan de waterkant met onze bedchairs en slaapzakken. Met hoogwaardige materialen en innovatief design bieden ze optimale rust tijdens het vissen. Van compacte slaapzakken tot luxe bedchairs, onze selectie zorgt voor een goede nachtrust, zodat je vol energie kunt genieten aan de waterkant.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Bedchairs, Stretchers en Slaapzakken

Nachtvissen op karper vereist vaak specifieke uitrusting om comfortabel te kunnen blijven en tegelijkertijd alert te zijn op aanbeten, vooral tijdens lange uren aan de waterkant. Een van de essentiële elementen van deze uitrusting zijn bedchairs, stretchers en slaapzakken, die samen een comfortabel en praktisch slaapsysteem vormen voor nachtvissers.

Een bedchair, ook wel bekend als een vissersbed, is een opklapbaar bedframe met een comfortabele matras erop. Deze bedchairs zijn speciaal ontworpen voor vissers en bieden een stevige en stabiele slaapomgeving. Ze zijn vaak verstelbaar, zodat je de rugleuning kunt aanpassen voor verschillende slaapposities of om comfortabel te kunnen zitten terwijl je wacht op aanbeten. Bovendien zijn veel bedchairs voorzien van gevoerde matrassen en hoofdkussens voor extra comfort tijdens lange nachten aan de waterkant.

Een stretcher is vergelijkbaar met een bedchair, maar meestal iets eenvoudiger van ontwerp. Het is een draagbaar frame met een stoffen ligvlak dat opgespannen is tussen de poten. Stretchers zijn vaak lichter en compacter dan bedchairs, waardoor ze gemakkelijker te vervoeren zijn, maar bieden nog steeds een comfortabele slaapoplossing voor nachtvissers.

Slaapzak voor het nachtvissen

Slaapzakken zijn van vitaal belang voor nachtvissers, vooral bij koud weer. Ze bieden isolatie en bescherming tegen de elementen, waardoor vissers warm en droog kunnen blijven gedurende de nacht. Voor nachtvissen op karper worden vaak speciale slaapzakken gebruikt die zijn ontworpen met extra ruimte en isolatie om tegemoet te komen aan de behoeften van vissers die langere tijd aan de waterkant doorbrengen.

Het combineren van een bedchair, slaapzak en brolly creëert een comfortabel en functioneel slaapsysteem voor nachtvissers op karper. Deze uitrusting stelt vissers in staat om te rusten en te slapen tussen de aanbeten door, terwijl ze toch alert blijven op de activiteit van de vis. Met de juiste uitrusting kunnen nachtvissers genieten van een ontspannen en succesvolle ervaring aan de waterkant.

Bestel gemakkelijk online je bedchair of slaapzak bij Viskick Hengelsport

Wil je meer informatie over je bedchair of slaapzak. Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om je vraag te stellen. Je kunt ons bellen of mailen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp