Filteren op

Merk

Prijs

  • € 1,00 - € 11,00

Aas en Voer

Het kiezen van het juiste aas en voer is essentieel voor een succesvolle visdag. Aas en voer komen in verschillende varianten, elk geschikt voor diverse soorten vissen. Voor zoetwatervissen zoals forel en baars zijn populaire aassoorten onder andere wormen en maden. Voor zeevissen zijn inktvissen en garnalen weer beter geschikt. Voer zoals maïs en pellets wordt dan weer voornamelijk gebruikt voor het lokken van vissen.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Visvoer Witvis

Visvoer voor witvis is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van witvis, zoals brasem en voorn. Het bevat een uitgebalanceerde mix van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Door hoogwaardig visvoer te gebruiken, kunnen vissers een succesvolle viservaring hebben en de gezondheid van de witvis bevorderen.

Visaas kopen

Het kopen van visaas is een belangrijke stap voor een succesvolle visdag. Een belangrijke overweging bij het kopen van visaas is dat je rekening houdt met het type vis waarop je gaat vissen. Elke vis wordt aangetrokken tot een ander soort aas. Houd rekening met het soort vis en stem het aas hierop af.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoone-mail of het contactformulier. Wij helpen je graag verder met al je vragen en kunnen jou daarnaast ook van passend productadvies voorzien.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp