Energo Team Voerzeef | 33 cm | 5 mm

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Energo Team Voerzeef | 33 cm | 5 mm

De voerzeef is doorgaans gemaakt van duurzame materialen, waardoor hij bestand is tegen de zware omstandigheden aan de waterkant en voor herhaaldelijk gebruik. Het ontwerp is eenvoudig maar doeltreffend: een komvormige zeef met fijne gaatjes aan de onderkant en een handvat aan de bovenkant. De... Lees meer
De voerzeef is doorgaans gemaakt van duurzame materialen, waardoor hij bestand is tegen de zware omstandigheden aan de waterkant en voor... Lees meer
€ 10,25
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De voerzeef is doorgaans gemaakt van duurzame materialen, waardoor hij bestand is tegen de zware omstandigheden aan de waterkant en voor herhaaldelijk gebruik. Het ontwerp is eenvoudig maar doeltreffend: een komvormige zeef met fijne gaatjes aan de onderkant en een handvat aan de bovenkant. De grootte van de gaatjes kan variëren, afhankelijk van de gewenste textuur van het grondvoer. Het gebruik van de voerzeef is eenvoudig. Nadat het grondvoer is gemengd volgens het recept van de visser, wordt het in de voerzeef gegoten. Door het voer met een lepel of spatel door de zeef te drukken en te bewegen, worden eventuele klonten gebroken en wordt het voer gelijkmatig gezeefd. Het resultaat is een fijn, luchtig mengsel dat gemakkelijk verspreid kan worden op de bodem van het water, waardoor een aantrekkelijke voerplek voor vissen ontstaat. Het belang van een goed gezeefd grondvoer mag niet worden onderschat. Een gelijkmatige textuur zorgt ervoor dat het voer gemakkelijk door het water kan zweven, waardoor het de aandacht van vissen trekt en hun eetlust opwekt.

 

Specificaties

Merk

Energo Team

Categorie

Aas & Toebehoren

Groep

Witvis

Type

Voerzeef  

Maaswijdte  

5 mm

Diameter

Ø 33 cm

 

Referentie
75629335
Model
Energo Team Voerzeef | 33 cm | 5 mm
Merk:
Energo Team

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp